Beoordelingen All-in-hotel De Bonte Wever

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 juli 2017

Datum beoordeling: 17 juli 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een uitstekend hotel met goede bediening en vriendelijk personeel..lekker rustig..alles aanwezig voor een goed en leuk verblijf en hygienisch..iedere dag schone bedden en handdoeken en eten is zeer goed gevarieerd en smaakvol..wij waren met 5 personen van (3x21 j en 2x 60 jaar )..voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar...

Beoordeling gegeven door arts.

Twee
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 10 februari

Datum beoordeling: 11 februari 2017

Reisgezelschap: gezin

Ze doen niet aan klantenbinding wat viel het ons tegen veel te veel betaald en na het uitchecken wordt je weggejaagd dan kost een consumptie €5,00 te idioot voor woorden en anders voor een paar uurtjes €17,50 per persoon bijbetalen voor een paar stukjes brood en consumptie's en dan te begrijpen dat we met 14 personen waren. Toen we uitgeschecht waren hadden we nog 10 minuten over en ze gingen heel erg controleren of we nog wel een bandje om hadden en hadden het gebak al weggehaald wat een service en kinderachtig gedoe te belachelijk voor woorden dus noooooit weer!

Beoordeling gegeven door t.de.haan@hotmail.com.

Super keuze
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-8-2014

Datum beoordeling: 2 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Het is een super keuze, er is van alles te doen ook zijn de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. kamer was echt heel netje's en zeer schoon. Beslist komen wij hier nog terug, de lange reis was de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Familie P Suiker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Periode dec2011 - feb 2012

Datum beoordeling: 12 februari 2012

Reisgezelschap: zakelijk

Als regelmatig terugkerende gast heb ik voor dit hotel gekozen om zijn goede bereikbaarheid en de onstspanningsmogelijkheid. Het hotel beschikt over ruime en nette kamers en geeft een verzorgde indruk. Het buffet heeft een ruim aanbod om een maaltijd te kunnen samenstellen. Ook het ontbijt is goed verzorgt en is al ruim voor 7:00 geopend. Voor mijn ontspanning ben ik vaak in het fitnesscentrum. Deze is professioneel opgezet en heeft een ruim aanbod aan fitnessapparatuur en groepsactiviteiten. De kleedkamers zijn schoon en er zijn voldoende kastjes om je spullen in op te bergen. Ook het onbeperkt kunnen pakken van de koffie en limonade ervaar ik als zeer positief. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en staan altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en van trainingsadviezen te voorzien. Kortom een hotel waar ik graag verblijf.

Beoordeling gegeven door Tevreden Gast.

Valt tegen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 17-12-11

Datum beoordeling: 18 december 2011

Reisgezelschap: met een groep

De kroegen gaan veel te vroeg dicht, het zwembad en de ijsbaan vallen tegen, het buffet eten was niet geweldig, mogen blijven tot drie uur 's middags maar geen gebruik meer mogen maken van eten en drinken alleen van de faciliteiten (all inclusive boeking). Het ontbijt was wel compleet, maar het is wel erg op tijd gericht (geen waarschuwing dat het opgeruimd zou worden, alles werd weggehaald). De hotelkamers waren wel mooi en compleet.

Beoordeling gegeven door Familie.

perfect
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 december

Datum beoordeling: 13 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

wij zijn met 4 volwassenen geweest voor 216 euro,3 dagen, 2 overnachtigingen ,was wel een aanbieding, mochten overal gratis gebruik van maken,eten was ruim voldoende, alles volgens afspraak dat internet weergaf.

Beoordeling gegeven door jacobs.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10-10-2010

Datum beoordeling: 11 oktober 2011

Reisgezelschap: met partner

Prima zwembad, maar ik kwam om buiten te zwemmen, dat bleek helaas gesloten korting zat er volgens de pinnige kassa juffrouw niet in, ik mocht al blij zijn dat ik de keuze had tuseen naar binnen gaan en weer weg gaan, tja vriendelijk is anders

Beoordeling gegeven door A.

koud zwembad
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Mei

Datum beoordeling: 26 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Laatst wezen zwemmen, maar was er al vrij snel flauw van. Je krijgt het gewoon koud in het zwembad! Dus dan denk je, het warme bubbelbad in. Na 10 minuten heb je het daar ook alweer koud! Dus toen maar de sauna ingegaan om op te warmen en naar huis gegaan. Ik kom hier niet weer om een dagje lekker te zwemmen!

Beoordeling gegeven door carolien.

Mooi . Maar minnimaal
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 10 aug 2011

Datum beoordeling: 11 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Ik En wat vrienden zijn gisteren hier wezen zwemmen , voor mij was dit de eerste keer. Mijn Eerste indruk was al slecht. bij de bali kreeg je een pasje , maar er werd niet even netjes bij verteld wat je er mee moest. Een maal binnen kwamen we 20 omkleedhokjes tegen. erg weining voor zo,n groot zwembad, dat resulteerde naar lang wachten tot we ons eindelijk konden omkleden. Het zwembad zag er erg mooi aangekleed uit. Dat vondt ik een groot plus punt.. Ik maakte een foto van mijn vrienden en werd door het personeel aangesproken dat het niet mocht.., Ik vertelde de beste man dat ik door het lange wachten op een kleedhokje de gedragsregels had gelezen , en dat daar niks over op stond. dus ik ging door met foto,s maken . verder niks meer van gehoord.. Wat mij ook erg tegen viel is het aanbod in sauna. turksstoombad en de zonnebaden. Ze adverteren dat je van alles onbeperkt gratis hier gebruik van kunt maken , dit was ook zo , maar het aanbod was zo klein dat overal lang wachtrijen voor stonden , Ook was het water overal erg koud en de aanwezige bubbelbaden waren net zo koud als alle andere baden en vaak stond het uit. Mijn conclusie is . veel leuke dingen beloven . weining geven..

Beoordeling gegeven door Marcel.

niet slecht
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29.07.2011

Datum beoordeling: 3 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

All.in over het algemeen netjes.wat vervelend is er kunnen ook mensen van buitenaf komen sporten en zwemmen.Dus als gevolg druk in zwembad met heel veel kinderen,met als gevolg heel vroeg op om baantjes te zwemmen, niet echt leuk het tenslotten vakantie.Cafelaantje heel apart maar heel gezellig nadeel er lopen na 22 uur nog kinderen dat hoort niet, en zeker geen kinderen die in een cafe cola komen halen.Wat mij nog het meeste storden was een vrij nieuw hotel op het oog schoon maar goed oplettend was het het niet.AL met al eten was goed maar zou nooit meer terug gaan.

Beoordeling gegeven door Anita Brouwer.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-7-2011

Datum beoordeling: 27 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk, veelzijdig, schoon en goedkoop zwembad. Verschillende baden, koud, warm, golfslag, bubbel, binnen, buiten. Mooie grote glijbaan. Goede controle, misschien op een wat overdreven manier. Niet ontspannen rond lopen, maar op de uitkijk met walkie talkie in de aanslag. Maar, jongen die zakje chips zat te eten in het water werd gelijk uit het water gestuurd, en zo hoort het. Misschien wel het belangrijkste: volwassenen voor 7,50 euro naar binnen (op woensdag) en dan gratis drinken! En dan ook nog een goed bakkie Douwe Egberts en de kinderen een Coca Cola, wat wil je nog meer? Klein minnetje, water zit erg veel chloor in, prikt wat in de ogen, daarom net geen 10.

Beoordeling gegeven door Jan Kroes.

leuk, maar.......
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: okt 2010

Datum beoordeling: 20 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een mooi zwembad, mijn 3 kleine kinderen hebben heerlijk gezwommen. Dit wilde ik graag vast leggen op de camera. Toen mijn 3 kinderen zonder andere kinderen in het kikkerbadje zaten vond ik het een mooi moment om er een foto van te maken. Helaas kwam de badmeester meteen aangelopen en moest ik meteen stoppen met foto's maken van mijn kinderen. Ik mocht geen foto's maken vanwegen de privetie van de andere badgasten. Dit terwijl alleen mijn eigen 3 kinderen in het kikkerbadje zaten. Ik zou hus geen rare dingen doen hoor met die foto's. Wel jammer hoor want ik maak altijd een groot digitaal vakantie boek. De hele vakantie staat nu in het boek, maar alleen het zwemuitje staat er nu niet bij. Gelukkig zag het fotoboek er toch gaaf uit want we logeerde in Pipodorp in Oranje en daar mocht je wel gewoon foto's maken, dus dat heb ik ook flink gedaan. Ons fotoboek gaat ook altijd de hele familie en vrienden langs. Zij doen dan vaak weer ideeen op voor een leuke vakantie. Er gaan er nu ook een aantal naar Pipodorp omdat die foto's er zo leuk uit zagen. Het is dus ook een beetje reclame als je foto's zou kunnen laten zien van het Zwembad, want dat ziet er mooi uit, maar helaas.

Beoordeling gegeven door l. barendse.

leuk!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: juni2011

Datum beoordeling: 17 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

Lekker met mijn man naar de sauna gegaan voor de eerste keer in de bonte wever. We kregen een super rondleiding van Ina .Ze legde alles duidelijk uit dat was voor ons erg fijn aangezien dit pas ons 2de keer in een sauna was.. daarna nog een drankje gehad.. en toen lekker de sauna in.. wat ons wat ontzettend stoorde was het feit dat de portofoons van de medewerkers zo hard aan staan.. echt tot storend toe.. we konden verhalen horen die we eigenlijk niet moesten horen.. niet zo netjes naar mijn idee... verder een prima dagje gehad.. alles was lekker schoon absoluut een pluspunt!

Beoordeling gegeven door bridget en vin.

de sauna is echt niet meer van deze tijd
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 12-1-2011 t/m 14-1-2009

Datum beoordeling: 15 januari 2011

wij zijn echte sauna gangers en dachten laten we het nieuwe hotel de bonte wever eens proberen, de kamers zijn uitstekend, het personeel heel vriendelijk, de sauna kan echt niet meer, dat is oud en versleten en werkt ook niet zoals het hoort, de hygiene van de gasten is ver te zoeken als ik daar een punt op moet geven geef ik een 2 .daar in tegen de fitnes is echt van deze tijd, heel mooi, alles nieuw niets op aan te merken, de schaatsbaan is ook heel leuk, als je van schaatsen hou, het avond eten vonden wij minder en wel om de reden dat er eigenlijk niet echt rekening word gehouden met mensen die geen varkensvlees mogen of willen eten wij zijn namelijk allergisch voor dit soort vlees, stond ook niet aangegeven wat wat was dus moesten we vragen wat geen varkensvlees was,wij konden alleen maar kiezen uit een biefstuk die wij erg taai vonden de rest was wel lekker de 2de dag hebben we 7,50 per persoon bij betaald en zijn naar het chicken piri piri restaurant geweest heerlijk gegeten. het ontbijt was ook prima. zolang de sauna zo blijft zoals het nu is zullen wij daar niet meer boeken dus eigenlijk hoop ik dat de sauna vernieuwd word.

Beoordeling gegeven door Leny Bommelijn.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: februari 2010

Datum beoordeling: 14 maart 2010

Fijn zwembad!! Vriendelijk personeel en netjes. Las het verhaal van Dhr. F. Kramer en daarom zeker een 10! Ik vind ook dat als men zich misdraagt men er meteen uitgezet wordt. Dit ter bescherming van de gasten die zich wel gedragen. Het personeel is verantwoordelijk voor de sfeer en veiligheid van hun gasten. Als mensen zich niet gedragen horen ze daar niet en gaan ze zich thuis maar misdragen. Om nu meteen te zeggen dat ze discrimineren is totaal uit de lucht gegrepen, ik geloof daar niks van. Ik kom er graag en ben blij met hun helderheid. Bravo!!

Beoordeling gegeven door Gerard Bruinsma.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: zaterdag 1 augustus rond 13.00

Datum beoordeling: 6 augustus 2009

Onze zoon Erik Kramer 15 jaar, koopt een kaartje van 2 * 10 euro met zijn vriend. Zij zijn nog niet eerder in het zwembad geweest. Na te zijn omgekleed lopen zij het zwembad in, en springen over het hekje het water in. Zonder waarschuwing worden zij direkt het zwembad uitgezet. Vermoedelijk omdat zij van de jeugdtour assen (wielrenners) waren zijn zij hard aangepakt (zero tollerance). Nu kan dit beleid van het zwembad zijn, maar wat mij zeer stoort is dat wanneer wij als ouder "verhaal" komen halen de bedrijfsleider keihard staat te liegen. Hij verteld dat zij wel gewaarschuwd zijn en een 2e keer weer over het hekje het zwembad in springen terwijl dit pertinent niet het geval is. Hier hebben wij zelfs nog navraag over gedaan bij andere badgasten. Zelf heb ik 2 winkels en probeer ik altijd klantvriendelijk te zijn, iets wat voor iedere ondernemer van levensbelang is. Van klantvriendelijkheid is bij de Smelt niets te merken. In het verleden hebben we nog wel eens voor ruim 500 euro Piri-piri gegeten met onze wielerclub. Dit kan weleens de laatste keer geweest zijn. Als wielerliefhebber vind ik het ook jammer dat de Smelt zo'n slechte verstandhouding met de wielertour Assen heeft. Mijn inziens is dit een uitgelokte situatie. Ook mag je nooit bevooroordeeld zijn tegen kleurlingen (zie de overheidsspotjes), ouderen, jongeren of om het even wielrenners. Ook hier zitten goede jongens tussen. Hopelijk dat men dit ooit eens in gaat zien en het beleid gaat veranderen.

Beoordeling gegeven door Dhr. F. Kramer.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8-6

Datum beoordeling: 28 juli 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door piet.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: april, juni, augustus,

Datum beoordeling: 28 september 2008

Geachte heer/mervrouw, het zwembad is er enorm op achteruit gegaan vergeleken met 2 jaar geleden. o.a. betonrot/roest & kapotte tegeltjes. de laatste paar bezoeken kwam ik thuis met zwemmersexeem/voetschimmel. en de hygiene is dus beneden pijl. Ik vind de intree/(uur) tarief erg duur vergeleken met de kwaliteit vergeleken met andere zwembaden. Met vriendelijke Groet, Pim Verwijk mail adres: pim_verwijk@msn.com

Beoordeling gegeven door pim verwijk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 7 september 2008

Datum beoordeling: 17 september 2008

Het is mooi zwembad maar je moet er PER UUR BETALEN ERG DUUR dagje word dat dus helaas met een gezin erg duur voor een dagje zwemmen.

Beoordeling gegeven door Moppie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 07-2007

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Heeeeeel mooi! heel orgineel met het Chinese thema. Super dat er gratis drinken is! Ook heel fijn dat de sauna er bij in zit, maar toch ook weer appart is. De sfeer is de sauna was iets minder, maar dat kwam omdat het heel druk was. Mooi gemaakt en ook goed te bereiken met openbaar vervoer.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: pasen 2008

Datum beoordeling: 13 mei 2008

was gewoon heerlijk, het was op die dag niet erg druk... ik heb vooral veel tijd doorgebracht in het turks stoombad... dat vond ik heel fijn... daarna ff zwemmen, de sauna in, weer zwemmen. en weer turks stoombad.. was echt super.

Beoordeling gegeven door anja meijerink.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 28 augustus 2007

Wij waren te gast op Pipodorp en mochten ook gratis in het zwembad! Heel erg mooi en uitgebreid zwembad met kruidenbaden , sauna's en zonnebanken, ook drinken gratis. Hele fijne temperatuur van het water en lucht. Ook is eten verkrijgbaar vanuit het zwembad en buiten het zwembad hebben we ook lekker gegeten bij 'de Piri Piri' het kiprestaurant. Erg vriendelijk personeel! TOP !! We gaan er zeker weer heen! Aanrader !!

Beoordeling gegeven door Johan Rijksen.

Datum beoordeling: 11 juli 2007

In onze vakantie hebben we de Smelt opgezocht. We vonden het geweldig. De sauna's, de bubbelbaden, de kruidenbaden. Alles was toppie op één ding na. We vonden het jammer dat we geen grote handdoek, badslippers konden lenen. Gelukkig hadden we het zelf allemaal meegenomen, maar als je in de sauna op je handdoek gaat zitten is ie gauw drijfnat. We konden ons niet meer afdrogen. Een collega van jullie was bereid om voor ons naar de receptie toe te gaan om te vragen of we een handdoek konden lenen. Gelukkig hadden jullie die toen wel. Nogmaals bedankt daarvoor. Wij geven jullie een 10. Wij komen graag nogeens terug. Ook het eten in het kiprestaurant was zalig.

Beoordeling gegeven door fam. van Vessem.