Spetterend waterplezier bij zwemparadijs De Bonte Wever

Bij De Bonte Wever in Assen is zwemmen meer dan een paar simpele baantjes trekken! Het subtropische zwemparadijs zit vol verrassingen voor enthousiaste waterratten.

De Bonte Wever heeft een sauna en een buitenbad
Trotseer de golven in het golfslagbad, laat je meevoeren door de wildwaterkreek of bubbel de stress weg in een whirlpool. Natuurlijk heeft subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever ook een glijbaan om uit te proberen! Een baantje trekken kan binnen en buiten in één van de 25-meterbaden. De kleintjes spartelen lekker in het peuterbad, waar ze zich vermaken met de veilige speeltoestellen.

Tijd voor ontspanning

Uitgezwommen? Zak ontspannen weg in een aangenaam kruidenbad of één van de andere wellnessfaciliteiten. Hier komt iedereen verkwikt vandaan! Geniet van een warm voetenbad, ontspan in de Finse sauna of in de Kelosauna (beide met badkleding aan gebruiken) of kom bij op één van de weldadige infraroodwarmtebanken.


Tip: blijf slapen in het all-in hotel De Bonte Wever Assen.

Spetterend waterplezier bij zwemparadijs De Bonte Wever in Assen leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 8,75 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Uren speelplezier. Foto: De Bonte Wever.

Exotisch kinderbad. Foto: De Bonte Wever.

Uren speelplezier. Foto: De Bonte Wever.

Uren speelplezier. Foto: De Bonte Wever.

Uren speelplezier. Foto: De Bonte Wever.

Subtropisch zwemparadijs. Foto: De Bonte Wever.

Uren speelplezier. Foto: De Bonte Wever.

Zwemmen in het buitenbad. Foto: De Bonte Wever.