Beoordelingen Zwembad De Bonte Wever

Drama
1 11111

Bezoekdatum: 31 augustus 2020

Datum beoordeling: 31 augustus 2020

Reisgezelschap: gezin

Het zwembad is oud. Zonde van de kruidenbade dat die er niet meer zijn. Erg verouderd. Sauna gedeelte dicht (ivm corona) dan is € 9.50 veel te duur. Levensgevaarlijk voor een baby. Onaangekondigd zonder toeter komt het golfslagbad in beweging. Waardoor je met een kleine in een veilige zwemband in een gevaarlijke situatie terecht komt. Dan moet je continu naar het plafond staren, want er gaan nu alleen nog maar lichten aan. Voor de rest is er niks voor kleintjes. Na 15 minuten zijn we vertrokken. Één keer maar echt niet weer. Erg sneu voor onze kleine.

Beoordeling gegeven door Van der heide.

Vreselijke vergane glorie
1 11111

Bezoekdatum: 9 augustus 2020

Datum beoordeling: 9 augustus 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een vies, naar kots(En chloor natuurlijk) ruikend zwembad. Het is er zo smerig dat ik na 15 minuten al weer weg wilde. De gratis drankjes durfde ik niet te drinken door de vreselijke hygiëne. Verder is het onderhoud aan het bad nog nooit gedaan. 1 keer en nóóit meer!!!

Beoordeling gegeven door Foppen .

Niet voor kinderen met een beperking
1 11111

Bezoekdatum: 12 januari 2020

Datum beoordeling: 12 januari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er wordt geen rekening gehouden met kinderen met een geestelijke beperking. Als je bij de receptie vraagt of je kind via een andere ingang naar binnen kan of voor in de rij, zonder dat ze in de rij hoeft te staan, dan zeggen ze: dan moeten we dat bij iedereen doen. Dit was in een seconde besloten. Verder hebben ze geen boodschap aan je. Je wordt niet persoonlijk te woord gestaan, de receptie wil de naam van de leidinggevende niet geven want dat wil de leidinggevende niet. Ik raad ten zeerste af om hier te komen als jij of je kind een geestelijke beperking heeft! Er wordt niet meegedacht

Beoordeling gegeven door Sylvia.

Te druk, Te duur
1 11111

Bezoekdatum: 27-05-2018

Datum beoordeling: 3 juni 2018

Reisgezelschap: met partner

veel te druk.. overal lange rijen. Ook nog eens veel te duur.

Beoordeling gegeven door erik.

Ontevreden
1 11111

Bezoekdatum: 27 mei 2016

Datum beoordeling: 13 juni 2016

Reisgezelschap: met een groep

S avonds in het weekend zwemmen een dikke afrader,met groep 6 pers naar binnen om kwart over 19 , volle pond betaald bijna 60 euro,gaat om 21 uur het bad al dicht, was altijd tot 22 uur, wc s goor, normaal zwembad was ook gesloten,ook de snackbar ,klacht ingediend dat dit belachelijk veel geld is voor 1.5 uur zwemmen, netjes mail terug gehad dat ze dat zouden meenemen met vergadering ,geen colance of korting op volgend bezoek kon er niet af, slechte afwikkeling van klacht. We gingen regelmatig zwemmen daar nu komen we er NOOIT meer. Ga zo Door met dit Top beleid

Beoordeling gegeven door Arie.

Redelijk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 7-2-2016

Datum beoordeling: 7 februari 2016

Reisgezelschap: met partner

De douches werkten niet, toiletten waren vies, en er liepen kinderen zonder toezicht in het sauna gedeelte, hier wordt niet opgelet. Op zaterdag en zondag kunnen ze de drukte bij lange na niet aan. Onze klachten aangeven bij de balie maar dat werd niet serieus genomen.

Beoordeling gegeven door Van houten .

Veel familieplezier
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-07-2015

Datum beoordeling: 21 juli 2015

Reisgezelschap: gezin

Zijn met onze kleine meid van 1 jaar en zoon van acht er naartoe geweest. Ze hebben allebei genoten. Verder zag het er schoon en netjes uit en hielden de badmeesters goed toezicht. Topdag gehad!

Beoordeling gegeven door Fam. Voolstra.

Perfect
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 augustus 2014

Datum beoordeling: 19 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is mooi je hebt een bad voor kleine kinder en voor grote mensen of kinder en niet gevaarlijk je krijgt een w0

Beoordeling gegeven door Chaima.

Prachtig zwembad
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-3-15

Datum beoordeling: 21 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

Het is een fijn en relaxed zwembad omdat het groot is dus je hebt alle ruimte en prachtige sauna's en kruidenbaden dus die 10 is het zeker waard als je in de buurt bent is het de moeite zeker waard om daar is te gaan zwemmen

Beoordeling gegeven door Fleur.

een zeer prettig zwembad goed verzorgd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-01-2015

Datum beoordeling: 26 februari 2015

Reisgezelschap: met vrienden

een zeer prettig zwembad om naar een dag werken lekker tot rust te kunnen komen in een van de vele sauna's

Beoordeling gegeven door marcel.

prachtig zwembad
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14

Datum beoordeling: 15 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi zwembad, heerlijke water temperatuuruil,in tegenstelling tot andere zwembaden kruiden bad,sauna,stoomcabine gratis. MogelijMogelijkheid om buiten baantjes te zwemmen hele jaar door. Als klap op de vuurpijl gratis drinken. Voor de ultieme rustzoekers een stilte gedeelte. Prima plek voor ontspannen dag voor redelijke prijs

Beoordeling gegeven door Danielle .