Beoordelingen Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 13 september 2020

Datum beoordeling: 13 september 2020

Reisgezelschap: gezin

Anderhalf uur op onze pannenkoeken moeten wachten , tafels die later dan ons waren kregen eerder hun pannekoek.. na een aantal keer gevraagd te hebben waar de onze bleven steeds als antwoord krijgen dat het eraan komt (niet dus!) maar 1 iemand die de bestellingen opnam.. echt slecht gewoon! En natuurlijk de pannekoek was niet eens warm! Nooit meer !

Beoordeling gegeven door Charisa .

Sprookjesachtig mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 januari 2020

Datum beoordeling: 4 januari 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De entree is alsof je bij de Efteling in het klein binnenkomt. Veel speelgelegenheden voor de kinderen, binnen en buiten. De bediening is snel en attent. Het eten is goed, de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het is er netjes en schoon. Ik snap niet dat er mensen in voorgaande recensies zo lopen te klagen. Ze zouden zich moeten schamen om zo'n prachtig bedrijf af te kraken.

Beoordeling gegeven door Laura.

Supergezellig.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-12-2019

Datum beoordeling: 29 december 2019

Reisgezelschap: gezin

Veel verhalen over trage bediening, maar daar hadden wij, ondanks grote drukte, geen last van. Binnen een kwartier hadden we een drankje, tien minuten later bestelling geplaatst en nog geen kwartier daarna hadden we 4 pannenkoekenen een salade. Betrokken personeel, die kwamen vragen of alles naar wens was en ook zonder problemen een tweede drankje besteld. De kinderen hebben zowel binnen als buiten gespeeld. De pannenkoeken waren niet groots, maar zeker lekkerder dan verwacht. Wij komen in de zomer nog een keertje terug.

Beoordeling gegeven door Marianne.

Ongelooflijk. Zowel positief als negatief.
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 17-11-19

Datum beoordeling: 18 november 2019

Reisgezelschap: met een groep

Het ziet er prachtig uit, net een efteling kasteel. Maar de chaos binnen is verschrikkelijk. Er is geen enkele structuur. Bediening negeert je volledig of loopt gewoon weg terwijl je in gesprek bent. Nog nooit zulke slechte bediening mee gemaakt. Niet alleen bij ons werd er geklaagd, maar de hele eetzaal zat vol verbazing. De pannekoek op zichzelf was wel goed. Maar dat je je eigen tafel moet afruimen, de helft van de pannekoeken geleverd krijgt. 15 min pas de volgende helft. Dan nog moeten bedelen om bestek. En vervolgens zelf de borden van het voorgerecht maar op de tafel naast ons geplaatst. het is zo'n chaos, dat je ook wel gratis kan eten. Het zal in ieder geval nemend opvallen. Als dit bedrijf niet inversteerd in de bediening zal het geen lang leven hebben. Al met al heel erg jammer. Er is namelijk zoveel meer uit te halen.

Beoordeling gegeven door Foofur.

Super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-10-2019

Datum beoordeling: 29 oktober 2019

Reisgezelschap: gezin

Super! Heerlijk gegeten en genoten. Super lieve serveerster die echt om gasten dacht.

Beoordeling gegeven door De Wit .

Magisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-10-2019

Datum beoordeling: 17 oktober 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldige middag gehad. Met vriend en drie kinderen (5-3-0) bezocht. Gereserveerd om te eten om 13 uur. Aangenaam verrast door de prachtige (gratis) speelgelegenheid. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen reageerden op de mooie aankleding. Binnen een tafel op de bewegende vloer. De glijbaan naar de toiletten en de kleine speelhoekjes in t restaurant waren top. Bediening was netjes. Eten was niet hoogstaand (maar wij zijn ook geen pannenkoekeneters). Wel super van de verrassing op de kinderpannekoek en ook de toverbeker werd met grote ogen ontvangen. Zeker een aanrader, hoewel ik me kan voorstellen dat het bij grote drukte ar chaotisch kan zijn.

Beoordeling gegeven door Josine Van Hoof.

Jammer, er is zoveel meer uit te halen!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29 april 2019

Datum beoordeling: 9 oktober 2019

Reisgezelschap: met partner

Ook wij gingen samen even kijken tijdens de Bollenroute, voor een dagje met kleine kids. De speeltuin, het scheve huis, springkussens, binnenin het restaurant, alles geweldig!!!! Totdat je gaat zitten en wilt bestellen, wachten, wachten...dan ja ineens zien ze je zitten, dus bestellen wij koffie met appelgebak, de koffie komt na 20 minuten, maar na nog eens 30 minuten wachten zelf maar vragen waar het appelgebak blijft....dat duurt nog bijna 10 minuten en jawel zonder koffie eten wij ons appelgebak op. Dit is zeker niet klantvriendelijk, misschien te jong personeel, maar zeker geen goed personeelsbeleid!!!! En zo jammer, want de lokatie is verder zo leuk, dit kost klanten!!!

Beoordeling gegeven door Wil Vendrig.

1
1 11111

Bezoekdatum: 21-9-19

Datum beoordeling: 21 september 2019

Reisgezelschap: gezin

Gereserveerd om half 5 met 2 volwassenen en 1 kind 13 maand oud Na een half uur wachten komen ze eindelijk vragen voor drinken en wij hadden al een keus gemaakt voor het eten maar kregen niet eens de kans om dat door te geven na nog een half uur wachten dus inmiddels half 6 komen ze heeft u een keuze kunnen maken daarna nog 45 minuten moeten wachten op 3 gewone pannenkoeken verder niks Onze kleine man had inmiddels al geen honger meer dus die heeft niets kunnen eten 1 keer nooit weer

Beoordeling gegeven door A.

Helaas voor ons een tegenvaller! Duur en niet lekk
1 11111

Bezoekdatum: 24-08-2010

Datum beoordeling: 24 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vanavond dit restaurant bezocht. Voor ons helaas de eerste en laatste keer. Speelgelegenheid: geweldig, restaurant: vreselijk. De speeltuin is echt geweldig, je waant je in een sprookje, prachtige gebouwen. Het restaurant is ook geweldig van binnen. Het eten valt echter zwaar tegen. Allereerst, de drankjes zijn zeer prijzig. Bijna 3 euro voor een frisdrankje vind ik voor een pannekoekenrestaurant erg duur. Ook de kinderpannekoeken zijn erg prijzig. Wij hadden als voorafje bitterballen. Ze waren de mosterd vergeten. Ik liep naar de open keuken om dit te vragen. De jongen zei dat hij alleen brood bakte en dat ik het aan zijn collega moest vragen. Niet echt klantvriendelijk. Onze dochter was jarig en haar pannekoek zou geserveerd worden met vuurwerk. Bij het serveren waren ze dit vergeten. Het meisje zei, dit stond niet op de bon. Ik gaf aan dat het wel degelijk was besproken en ik had gezien dat haar collega het op de bon met pen erbij had geschreven. Los van dat: zeg gewoon sorry vergeten en los het netjes op. Ik zei dat ik het alsnog wilde, dus toen ging ze maar terug om het alsnog te regelen. De pannekoeken vielen heel erg tegen. Echt totaal niet smakelijk. De kinderen hadden ook geen heksenmunt en verrassing gekregen. Bij het afrekenen hebben we ook hier zelf om moeten vragen. Al met al voor ons een tegenvaller. Voor het spelen is dit erg leuk voor kinderen, maar het eten (en ook bediening) echt onder de maat. Wij hebben veel betere pannekoekenrestaurants bezocht. Een stuk goedkoper en zeker smakelijker.

Beoordeling gegeven door S.K..

Vreselijk! Leuke entourage, verder om te huilen.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 17 augustus 2019

Datum beoordeling: 18 augustus 2019

Reisgezelschap: met een groep

Je loopt binnen in een sprookje. Prachtige entourage. Schitterend! Tot je gaat bestellen. Wat een ongeïnteresseerde bediening. Na het serveren van de pannenkoeken geen serveerster meer gezien. En flink dorst van de spekpannenkoek. Het is niet gelukt een extra drankje te bestellen. Oogcontact wordt vermeden. Onze zoon had een kinderpannenkoek met kaas Helaas bleken er verdwaalde stukken spek in te zitten. Hij heeft driekwart van zijn pannenkoek laten staan. Een halfuur voor sluiting heel veel vieze tafels met vieze glazen, borden en servetten. Opgestaan en de serveerster gezocht om koffie te bestellen. Toen ik zelf begon met het afruimen van de tafel leek ze de hint te snappen en nam onze vieze borden mee. Ook jammer was dat haar collega niet wist wat er in de huisgemaakte dip bij het brood zat. Er waren 2 sausjes, waarvan 1 zalmroze. Ze stamelde dat er knoflook in zat en dat het huisgemaakt was. Maar een echt antwoord kreeg ik niet. Lastig met een tafelgast die erg allergisch is. Achteraf bleek dit rode pesto te zijn.... Al met al een trieste ervaring voor ons als volwassenen. Nee. Hier gaan we niet meer terug!

Beoordeling gegeven door Fam. Van Amsterdam .

Magisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 augustus 2019

Datum beoordeling: 11 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Prachtige locatie en thema, alles was naar wens eten was zeer lekker vooral de heksenbillenkoek, aanrader voor gezinnen met kinderen, personeel was vriendelijk, toch iets lang wachten op bediening, zeker voor herhaling vatbaar, als we terug eens naar leliestad komen, groetjes vanuit België, moorslede

Beoordeling gegeven door Corveleyn marc.

bedankt voorgangers
1 11111

Bezoekdatum: niet

Datum beoordeling: 20 juli 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

als ik al de recentie's lees scheelt mij dat een rit met 12 personen. snap nu dat i afgebrand is geweest en als het personeel overal maling aan heeft gaan ze iig snel failliet denk ik.

Beoordeling gegeven door dijkstra.

Amazing
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 januari

Datum beoordeling: 19 juli 2019

Reisgezelschap: zakelijk

Ik bestelde het eten en ik kreeg de helft ervan. Geweldig!

Beoordeling gegeven door Hugo.

zonde van je tijd en geld
1 11111

Bezoekdatum: 23-6-2019

Datum beoordeling: 24 juni 2019

Reisgezelschap: met oudere kinderen

zeer slechte service en half gare pannenkoeken.. personeel in de zaal tegen het onbeschofte af en de "manager" praat gewoon over de klacht heen.. jammer.. drinken duurde een half uur voor het opgenomen werd en daarna nog 15 minuten voor het gebracht werd. Pannenkoeken duurde vervolgens weer ruim de half uur (nee, het was niet druk!!) en waren maar net gaar en niet zoals besteld. eens maar nooit weer.. zonde, want er zit een prachtspeeltuin aan vast..

Beoordeling gegeven door ciska .

Slechtste pannekoekhuis ooit
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 23.04.2019

Datum beoordeling: 7 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

OP dinsdag na Pasen met 13 personen dit restaurant bezocht. Nadat de pannenkoeken besteld en meteen betaald moest worden hebben we 1,5 uur gewacht op onze bestelling en dat met kleine kinderen als we niet van te voren hadden moeten betalen waren we vertrokken nu begrijpen we ook waarom bij bestelling meteen afgerekend moet worden. Voor ons nooit meer Pannenkoekhuis Hans & Grietje.

Beoordeling gegeven door HH.

Lekker spelen, maar veel heksen!
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22 maart 2019

Datum beoordeling: 29 maart 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldige speelmogelijkheden, prima pannenkoeken, maar we schrokken van de hoeveelheid heksen. En nergens een leuke Hans of lieve Grietje.

Beoordeling gegeven door Jannemiek.

Erg slecht
1 11111

Bezoekdatum: 2-3-2019

Datum beoordeling: 2 maart 2019

Reisgezelschap: met een groep

Zojuist gebeld om te reserveren voor morgen 17.00 - de tijden stonden niet meer op de website, hierna besloot ik dus even te bellen wie weet dat er nog wel plek was. We wilde gezellig met de gehele familie komen eten +/- 30 personen. De mevrouw aan de telefoon was zodanig onvriendelijk! Ze zij ''als het beschikbaar was geweest het wel op de website had gestaan !!!!'' Hierna wees ik haar op het feit dat ik er niet van gediend ben als iemand mij zo onvriendelijk te woord staat. Mevrouw was niet meer voor reden vatbaar. Succes met jullie restaurant! Wij gaan ergens anders eten.

Beoordeling gegeven door Tim.

Slechtste pannenkoekrestaurant ooit
1 11111

Bezoekdatum: 4 november 2018

Datum beoordeling: 4 november 2018

Reisgezelschap: met een groep

Leuk voor kinderen om te spelen, maar twee rauwe pannenkoeken na anderhalf uur wachten (terwijl we er acht hadden besteld!!) Manager draaide zich gewoon om terwijl we in conclaaf gingen over de slechte service en 25% van het eten! NOOIT MEER!

Beoordeling gegeven door Olaf.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2018

Datum beoordeling: 23 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastische grote gratis speeltuin in Efteling sfeer. Lekkere pannenkoeken met tafels die plotseling bewegen. Super plek voor een verjaardagsfeestje. Kids zijn er zo een dag zoet.

Beoordeling gegeven door rachel vermeulen.

Slechte bediening
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 21-10-18

Datum beoordeling: 21 oktober 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Zeer slechte bediening! Wij hadden gereserveerd voor 5 personen, worden aan een 4 persoons tafel gepropt,na eindelijk besteld te hebben komt na 20 minuten onze pannenkoeken, deze terug gestuurd want onze voorafje en drinken waren nog niet eens geserveerd! Eindelijk hebben we onze drinken en voorafje op. Worden de pannenkoeken gebracht. Omdat er twee nog op de saus konden wachten.... wat ook weer ruim 10 minuten duurde (na weer gevraagd te hebben waar het blijft!!!) Konden we onze koude pannenkoek met knoflook saus op gaan eten. Ook werd nummer 5 die aan de kop zijn kant kon gaan zitten, elke keer in de rug gelopen omdat er eigenlijk geen ruimte was voor een stoel daar! In een woord “geweldiggenoten” #sarcasme

Beoordeling gegeven door Mieke.

Uniek!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-01-2017

Datum beoordeling: 8 februari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit pannenkoekrestaurant is uniek! Er is zowel binnen als buiten enorm veel te beleven. Bewegende tafels, geheime trappen, grote (indoor-) glijbanen, een speelkelder, kleinere speelruimten door het hele restaurant, een heksenorgel, een waterval douche binnen.... en dan buiten nog allerlei geweldige speeltoestellen! En niet te vergeten heerlijke pannenkoeken, eigengemaakt ijs en zelfgebakken taarten....

Beoordeling gegeven door Marieke .

Tijdelijk gesloten
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-06-2015

Datum beoordeling: 9 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Er is recent (juni 2015) brand geweest waardoor het volledige restaurant is verwoest. Heel erg jammer want dit was een super leuke locatie.

Beoordeling gegeven door A. Van Wijk.