1

Beoordelingen Family Entertainment Center De Belhamel

Geweldige verjaardag!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-12-2023

Datum beoordeling: 18 december 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben de verjaardag van onze dochter gevierd in de belhamel. En onze ervaring was 11/10. Iedereen heeft een fantastische dag gehad. De kinderen hebben zich super vermaakt. De bediening was heel gastrvrij. Met een vriendelijke lach loopt het personeel rond. Ze denken echt mee in het belang van de gasten en het avond eten voor 45 man wisten zij snel op tafel te serveren. Alles klopte en niemand heeft moeten wachten, Chappeau! Voor ons was het echt een waanzinnige ervaring en hier gaan ze ons vaker zien in de toekomst. Een aanrader voor jong en oud, Bedankt De Belhamel!!!

Beoordeling gegeven door Vrijhof.

Super familie middag gehad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Oktober

Datum beoordeling: 14 november 2023

Reisgezelschap: met een groep

We waren met een grote groep en van diverse leeftijden kinderen. We kregen een goede plek met fijne gastservice voor de horeca.

Beoordeling gegeven door Van mier.

aanrader familiefeest!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 oktober 2022

Datum beoordeling: 29 oktober 2022

Reisgezelschap: met een groep

60e verjaardag gevierd met 30 personen tussen de 9 mnd en 89 jaar. Iedereen heeft zich prima vermaakt! laser game gespeeld door de jong volwassenen en bowlen met de ouderen. De jongste jeugd heeft zich geen moment verveeld. ook de gezelschapsspelletjes waren een succes. Afgesloten met een geweldige Barbecue van heerlijk vlees klaargemaakt door de moeder van de eigenaar en dat kan ze echt uitstekend. Het personeel was zeer vriendelijk en de eigenaar heel flexibel en meedenkend. kortom een geweldig feest gehad. Een echte aanrader.

Beoordeling gegeven door van der Velden.

Relaxed, goed vertoeven
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 april 2022

Datum beoordeling: 7 mei 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel relaxed entertainment center. Voldoende parkeermogelijkheden en rustig gelegen. Een grote keuze aan attracties voor de kids. De lunch is geweldig en marktconform. Vriendelijke en accurate bediening. De kleinkinderen hebben zich uitstekend vermaakt.

Beoordeling gegeven door John.

Heerlijke relaxte dag in de belhamel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-08-2021

Datum beoordeling: 4 augustus 2021

Reisgezelschap: met vrienden

Vandaag een heerlijke dag in de belhamel gehad met 4 kinderen (3,5,6 en 11jaar). Wat hebben de kinderen genoten. Veel te doen. Wij als ouders ook heerlijk kunnen genieten. Dit omdat de kinderen veel plezier hadden en alles goed omheind is zodat ze overal kunnen spelen zonder dat wij er steeds achteraan moeten rennen. Ook de menukaart was een enorme pluspunt. Het eten was heel erg lekker. Wij komen hier zeker terug!

Beoordeling gegeven door Mariska.

Goed verzorgd
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 juli 2021

Datum beoordeling: 14 juli 2021

Reisgezelschap: met opa en oma

Goed verzorgd speelparadijs. Alles is er voor de kleinere kinderen. De sfeer is gemoedelijk. Het personeel is vriendelijk. Wij (2 oma's)zijn hier vrijdag geweest met onze kleinkinderen van 5 en 7. Fijn dat je hier óók buiten kunt spelen. Één minpuntje was de muziek die meer voor het bedienend personeel geschikt is dan voor de kinderen. Het klinkt hol binnen maar daar is niets aan te doen. Gezellige kindermuziek zou leuker zijn denk ik.

Beoordeling gegeven door Willemien Bruins.

Verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-07-2020

Datum beoordeling: 29 juli 2020

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Met twee kinderen van 13 en 11 jaar een middag doorgebracht. Ze hebben zich uitstekend vermaakt met de roeibootje en het indoor survivalparcours. De horeca is uitstekend : heerlijke broodjes voor een schappelijke prijs. Heel vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Beslist een aanrader, voor jonge en oudere kinderen en voor volwassenen is het ook aangenaam vertoeven. Fam. Rasing, Oosterhout.

Beoordeling gegeven door Rasing .

GEWELDIG LEUK!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-07-2019

Datum beoordeling: 20 juli 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Uuuuren binnen en buiten speelplezier!! Varen, met een vlot oversteken, skelter rijden, met modderspelen, kabelbaan... noem maar op... echt van alles te doen buiten. Ook de binnen speeltuin is super leuk. Wc's lekker schoon. En personeel is echt ontzettend vriendelijk!!! Wij gaan zeker nog eens terug!!

Beoordeling gegeven door Fam Troost.

Fantastisch adres voor feestje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 augustus

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben onze verjaardag gevierd met familie, hebben oud Hollandse spelen gedaan en gebowld.daarna een barbecue de luxe. Het was echt fantastisch, de bediening , het vlees, salades, kortom alles was super. ZEKER MET KINDEREN IS HET EEN HELE FIJNE LOCATIE.

Beoordeling gegeven door Corina van Oosterhout.

Echt paradijs !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 januari 2017

Datum beoordeling: 7 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gisteren bij de Belhamel geweest, was goed druk, maar zeker niet vervelend. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het speeltoestel en de bootjes van de draaimolen, die zijn echt super voor de kinderen. Goed gegeten en heel de dag bediend door het goedlachse personeel, wat wil je nog meer . Kreeg gewoon een glas water voor mijn medicijnen , ook al lees ik dat je dat niet krijg, dat is zeker niet waar, maar je moet het er natuurlijk wel bij vermelden dat het voor medicijnen is. Mijn kind had zich nog bezeerd en werd gelijk door een personeelslid liefdevol verzorgd. Dus ik kom zeker daar terug!

Beoordeling gegeven door Fam. de Ruiter.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 januari 2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Personeel doet goed hun best. Het eten wat we kregen was super lekker en bij het personeel stond een lach op hun gezicht. Een geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldig!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 januari

Datum beoordeling: 4 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Vriendelijk personeel die supergoed hun best doen om het onze kinderen en ons naar onze zin te maken. De kinderen kunnen heerlijk spelen en wij worden aan onze tafel bediend, dat zie je bijna nergens. Bij mooi weer kunnen ze ook heerlijk buiten spelen. Top locatie!

Beoordeling gegeven door Fam. Oudland.

Leuk dagje uit
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-10-2016

Datum beoordeling: 10 oktober 2016

Reisgezelschap: met een groep

Leuk dagje uit gehad, o.a. bowlen, boogschieten, survival, en speeltuin, prima, van openingstijd tot sluitingstijd, wij waren hier met 15 volwassenen en 5 kinderen, we hebben er 2 maal gegeten en het eten was over het algemeen goed, alleen de serveersters waren wel eens wat in de war. Minpunten zijn: wanneer ik ging afspreken en vertelde dat 3 kleinkinderen wegens glutentolerantie daar niet mee konden eten en hun eten zelf mee zouden brengen werd dit in eerste instantie door de eigenaar niet geloofd en waren niet welkom, maar toen ik vertelde dat ik niet uit was op een koopje en we met 20 mensen kwamen kon het wel, deze eigenaar is bang dat er te weinig geld in het laatje komt, om nog een voorbeeld te noemen, bestel je een glas bier en vraag je daarbij een glas kraanwater (om bijvoorbeeld je tabletten in te nemen) wordt dit geweigerd en ben je verplicht om een flesje spa blauw er bij te kopen, we hebben hier voor bijna €900,- besteed en er kan geen gratis glaasje kraanwater van af, dit is niet meer van deze tijd.

Beoordeling gegeven door L Wouters.

GEWELDIG!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-4-2016

Datum beoordeling: 6 april 2016

Reisgezelschap: gezin

Onwijs genoten bij de Belhamel. Plezier voor jong en oud, Speelparadijs met luchtkussen, draaimolen, uitkijk toren over de Biesbosch. Buiten een groot speeltoestel, waterplaats, trampolines ook Bowlingbanen en de oudste kinderen hebben heerlijk 2 uur gesurvivald.

Beoordeling gegeven door van Oosterhout.

Grandioos
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zondag 30 Augustus 2015

Datum beoordeling: 4 september 2015

Reisgezelschap: zakelijk

We hebben onlangs ons bedrijfsuitje geboekt bij Recreatieparadijs de Belhamel. De reden hiervoor was dat er voor zowel jong als oud wat te bieden is.Daarom hebben we gekozen voor een arrangement met een goede prijs kwaliteitverhouding. De ontvangst was overweldigend , we werden gastvij ontvangen bij de receptie waar we eerst uitleg kregen welke aktiviteiten er gedaan werden. Na het nuttigen van een drankje gingen we met zijn allen met de huifkar naar de rondvaartboot.Na twee uur varen in de Biesbosch stond de huifkar alweer klaar om terug te gaan naar Lage Zwaluwe. Met de muziek in de wagen was het heel gezellig. Bij aankomst gingen de ouderen eerst aan de slag met oud hollandse spelen de jongeren konden gaan survivallen in de hal en de kleinste klimmen in het speelparadijs . Het begon slecht weer te worden ,maar gelukkig is de Belhamel ook voorzien van binnenbarbeque,s dus konden we in de voor ons speciaal gereserveerde ruimte heerlijk aanschuiven aan een luxe Barbeque. Kortom, we zijn niets tekort gekomen en komen graag een keer terug. Fam Steenoven

Beoordeling gegeven door Teun van Steenoven.

Alles onder 1 dak!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Diverse data geweest

Datum beoordeling: 4 september 2015

Reisgezelschap: gezin

Al diverse keren bij de Belhamel geweest. Zowel voor de binnen- en buitenspeeltuin, als met een kinderfeestje klimmen en bowlen. Voor elke leeftijd is er wat: van kleine kruipertjes tot tieners! En als ouders kun je relaxed even lezen ;-)

Beoordeling gegeven door D. Verschoor.

Compleet dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2015

Datum beoordeling: 4 september 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kindere gaan erg graag naar de belhamel. Of het nou goed of slecht weer is. Je met z'n tweeën of een grote groep bent. Voor iedereen is er genoeg te doen.

Beoordeling gegeven door Annemieke Dirne.

Ongastvrij en duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 13-06-2015

Datum beoordeling: 13 juni 2015

Reisgezelschap: met een groep

De website beloofde veel goeds voor onze familiedag. We werden echter heel ongastvrij behandeld. We werden niet welkom geheten, de hele dag zat onduidelijk in elkaar. Lunch was heel beperkt, echt overal was aan te merken dat men weinig interesse had om een fijne dag te verzorgen , hoewel de activiteiten erg prijzig zijn. Het bezoekje aan de kaasmakerij was wel heel leuk met alle kalfjes, maarja, dat is niet bij de Belhamel (externe kaasboer)... Halverwege de dag zijn we van ellende weggegaan, en hebben toen in Drimmelen bij de jachthaven nog een hele leuke middag gehad (midgetgolf+speeltuin). Kortom, wij gaan niet meer terug, en hebben geleerd dat een mooie website niet betekend dat het er ook echt leuk is....

Beoordeling gegeven door Sjoerd.

Heel erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6sept

Datum beoordeling: 6 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Alles heel netjes bediening heel goed en kinderen kunnen er fijn hun gang gaan

Beoordeling gegeven door Ghelmons.

Gezellig dagje uit!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-10-2012

Datum beoordeling: 26 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In de herfstvakantie ben ik samen met mijn kinderen van 7 en 9 jaar naar de Belhamel geweest. De kinderen hebben zich de gehele middag vermaakt. Handig is ook dat er bediening in het speelparadijs is en ik lekker aan tafel kan blijven zitten!

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 05 augustus 2009

Datum beoordeling: 5 augustus 2009

Dit is een aanfluiting. Na 30 minuten met de auto vanuit Dordrecht bij de speeltuin aangekomen, was de speeltuin gesloten. Op het internet staat dat de speeltuin zou sluiten bij 30 graden of meer. Het was die dag (woensdag05-08-09) wel warm maar nog lang geen 30 graden. Sta je daar met 2 blijgemaakte kinderen. Briefje op de deur met de tekst "wegens de hitte op 5,6 en 7 augustus gesloten".Zeer teleurstellend. Ik wil dan ook iedereen waarschuwen dat de mogelijkheid bestaat dat u voor een gesloten deur komt te staan Er kwamen inmiddels nog 3 auto's aan vol met kinderen. De ouders die daarbij waren, waren zeer verontwaardigd. Je weet op zo'n moment niet waar je met de kinderen dan heen kunt gaan. Geen nood, op Prinsenbeek is een zuivelboerderij. Aldus mijn Tom Tom. Kom je daar, blijkt er al 6 jaar geen zuivelboerderij meer te bestaan. Al met al een dag om maar gauw te vergeten. Maar het begon bij DE Belhamel in Lage Zwaluwe. Daarvoor mijn hartelijke dank. Algemene conclusie: ONBETROUWBAAR.

Beoordeling gegeven door A. Hoekstra 3315 KN Dordrecht.