Beoordelingen Recreatieparadijs De Belhamel

Fantastisch adres voor feestje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 augustus

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben onze verjaardag gevierd met familie, hebben oud Hollandse spelen gedaan en gebowld.daarna een barbecue de luxe. Het was echt fantastisch, de bediening , het vlees, salades, kortom alles was super. ZEKER MET KINDEREN IS HET EEN HELE FIJNE LOCATIE.

Beoordeling gegeven door Corina van Oosterhout.

Echt paradijs !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6 januari 2017

Datum beoordeling: 7 januari 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gisteren bij de Belhamel geweest, was goed druk, maar zeker niet vervelend. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het speeltoestel en de bootjes van de draaimolen, die zijn echt super voor de kinderen. Goed gegeten en heel de dag bediend door het goedlachse personeel, wat wil je nog meer . Kreeg gewoon een glas water voor mijn medicijnen , ook al lees ik dat je dat niet krijg, dat is zeker niet waar, maar je moet het er natuurlijk wel bij vermelden dat het voor medicijnen is. Mijn kind had zich nog bezeerd en werd gelijk door een personeelslid liefdevol verzorgd. Dus ik kom zeker daar terug!

Beoordeling gegeven door Fam. de Ruiter.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 januari 2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Personeel doet goed hun best. Het eten wat we kregen was super lekker en bij het personeel stond een lach op hun gezicht. Een geslaagde dag.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldig!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 januari

Datum beoordeling: 4 januari 2017

Reisgezelschap: gezin

Vriendelijk personeel die supergoed hun best doen om het onze kinderen en ons naar onze zin te maken. De kinderen kunnen heerlijk spelen en wij worden aan onze tafel bediend, dat zie je bijna nergens. Bij mooi weer kunnen ze ook heerlijk buiten spelen. Top locatie!

Beoordeling gegeven door Fam. Oudland.

Leuk dagje uit
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 08-10-2016

Datum beoordeling: 10 oktober 2016

Reisgezelschap: met een groep

Leuk dagje uit gehad, o.a. bowlen, boogschieten, survival, en speeltuin, prima, van openingstijd tot sluitingstijd, wij waren hier met 15 volwassenen en 5 kinderen, we hebben er 2 maal gegeten en het eten was over het algemeen goed, alleen de serveersters waren wel eens wat in de war. Minpunten zijn: wanneer ik ging afspreken en vertelde dat 3 kleinkinderen wegens glutentolerantie daar niet mee konden eten en hun eten zelf mee zouden brengen werd dit in eerste instantie door de eigenaar niet geloofd en waren niet welkom, maar toen ik vertelde dat ik niet uit was op een koopje en we met 20 mensen kwamen kon het wel, deze eigenaar is bang dat er te weinig geld in het laatje komt, om nog een voorbeeld te noemen, bestel je een glas bier en vraag je daarbij een glas kraanwater (om bijvoorbeeld je tabletten in te nemen) wordt dit geweigerd en ben je verplicht om een flesje spa blauw er bij te kopen, we hebben hier voor bijna €900,- besteed en er kan geen gratis glaasje kraanwater van af, dit is niet meer van deze tijd.

Beoordeling gegeven door L Wouters.

GEWELDIG!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-4-2016

Datum beoordeling: 6 april 2016

Reisgezelschap: gezin

Onwijs genoten bij de Belhamel. Plezier voor jong en oud, Speelparadijs met luchtkussen, draaimolen, uitkijk toren over de Biesbosch. Buiten een groot speeltoestel, waterplaats, trampolines ook Bowlingbanen en de oudste kinderen hebben heerlijk 2 uur gesurvivald.

Beoordeling gegeven door van Oosterhout.

Grandioos
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zondag 30 Augustus 2015

Datum beoordeling: 4 september 2015

Reisgezelschap: zakelijk

We hebben onlangs ons bedrijfsuitje geboekt bij Recreatieparadijs de Belhamel. De reden hiervoor was dat er voor zowel jong als oud wat te bieden is.Daarom hebben we gekozen voor een arrangement met een goede prijs kwaliteitverhouding. De ontvangst was overweldigend , we werden gastvij ontvangen bij de receptie waar we eerst uitleg kregen welke aktiviteiten er gedaan werden. Na het nuttigen van een drankje gingen we met zijn allen met de huifkar naar de rondvaartboot.Na twee uur varen in de Biesbosch stond de huifkar alweer klaar om terug te gaan naar Lage Zwaluwe. Met de muziek in de wagen was het heel gezellig. Bij aankomst gingen de ouderen eerst aan de slag met oud hollandse spelen de jongeren konden gaan survivallen in de hal en de kleinste klimmen in het speelparadijs . Het begon slecht weer te worden ,maar gelukkig is de Belhamel ook voorzien van binnenbarbeque,s dus konden we in de voor ons speciaal gereserveerde ruimte heerlijk aanschuiven aan een luxe Barbeque. Kortom, we zijn niets tekort gekomen en komen graag een keer terug. Fam Steenoven

Beoordeling gegeven door Teun van Steenoven.

Alles onder 1 dak!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Diverse data geweest

Datum beoordeling: 4 september 2015

Reisgezelschap: gezin

Al diverse keren bij de Belhamel geweest. Zowel voor de binnen- en buitenspeeltuin, als met een kinderfeestje klimmen en bowlen. Voor elke leeftijd is er wat: van kleine kruipertjes tot tieners! En als ouders kun je relaxed even lezen ;-)

Beoordeling gegeven door D. Verschoor.

Compleet dagje uit
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli 2015

Datum beoordeling: 4 september 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onze kindere gaan erg graag naar de belhamel. Of het nou goed of slecht weer is. Je met z'n tweeën of een grote groep bent. Voor iedereen is er genoeg te doen.

Beoordeling gegeven door Annemieke Dirne.

Ongastvrij en duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 13-06-2015

Datum beoordeling: 13 juni 2015

Reisgezelschap: met een groep

De website beloofde veel goeds voor onze familiedag. We werden echter heel ongastvrij behandeld. We werden niet welkom geheten, de hele dag zat onduidelijk in elkaar. Lunch was heel beperkt, echt overal was aan te merken dat men weinig interesse had om een fijne dag te verzorgen , hoewel de activiteiten erg prijzig zijn. Het bezoekje aan de kaasmakerij was wel heel leuk met alle kalfjes, maarja, dat is niet bij de Belhamel (externe kaasboer)... Halverwege de dag zijn we van ellende weggegaan, en hebben toen in Drimmelen bij de jachthaven nog een hele leuke middag gehad (midgetgolf+speeltuin). Kortom, wij gaan niet meer terug, en hebben geleerd dat een mooie website niet betekend dat het er ook echt leuk is....

Beoordeling gegeven door Sjoerd.

Heel erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6sept

Datum beoordeling: 6 september 2014

Reisgezelschap: gezin

Alles heel netjes bediening heel goed en kinderen kunnen er fijn hun gang gaan

Beoordeling gegeven door Ghelmons.

Gezellig dagje uit!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-10-2012

Datum beoordeling: 26 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In de herfstvakantie ben ik samen met mijn kinderen van 7 en 9 jaar naar de Belhamel geweest. De kinderen hebben zich de gehele middag vermaakt. Handig is ook dat er bediening in het speelparadijs is en ik lekker aan tafel kan blijven zitten!

Beoordeling gegeven door N.N..