Beoordelingen Omniversum

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4-2-2018

Datum beoordeling: 4 maart 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

De films zijn altijd bijzonder en indrukwekkend maar het beste aan het Omniversum is het personeel. Ze zijn flexibel, vriendelijk, attend en doen altijd net even iets meer. Ik kom regelmatig met mijn vader die aan een rolstoel gebonden is, het personeel maakt er altijd een voor hem geweldige dag van. Dank je wel

Beoordeling gegeven door Eric Reiche.

Slechte kwaliteit Afrika Serengetti
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21 maart 2017

Datum beoordeling: 22 maart 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Op 21 maart bezocht. De kwaliteit van deze film is ronduit slecht. Onscherpe filmbeelden en zichtbare beschadigingen op de filmrol. Zonde van het geld.

Beoordeling gegeven door F. Thijs.

Te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 4 januari 2017

Datum beoordeling: 5 januari 2017

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De films giant whales en Afrika Serengeti gezien. De eerste film was doodsaai en niet indrukwekkend. De rondom projectie voegt niet veel toe. Africa was wel wat beter maar ook daar voegt de rondom projectie niet veel toe. Het mooiste vond ik altijd de films waar je in een helikopter of vliegtuig over bergen en dalen en zeeën vliegt en je de grond met een vaart onder je door ziet gaan. Maar dat hadden deze films geen van twee. Veel reclame vooraf en dan maar een half uurtje film voor bijna 11 euro vind ik wel heel prijzig. Parkeren een beetje in de buurt was vrijwel onmogelijk.

Beoordeling gegeven door Marjan.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 15-10-2016

Datum beoordeling: 16 oktober 2016

Reisgezelschap: met vrienden

We zijn naar afrika de serengeti geweest. De film viel erg tegen. De kwaliteit van het beeld was heel slecht en de beelden waren niet erg indrukwekkend. Tegenwoordig zijn er veel betere natuurfilms over afrika met erg mooie beelden. We hadden het gevoel dat er oud beeld materiaal uit minimaal de jaren 80 gebruikt is.

Beoordeling gegeven door N.N..

Indrukwekkend maar zeer matig beeld.
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 aug 2016

Datum beoordeling: 3 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dinosaurs, leuk en spannend voor onze kinderen (5jr&7jr). Film is leuk gemaakt en op het grote scherm echt wel indrukwekkend. Geluid is gemiddeld maar toch best ok. Beeld daarintegen is bedroevend, geen HD en niet scherp, ook het beeld center niet. Dat het beeld vervormt vind ik persoonlijk niet zo erg, dat is inherent aan de gebruikte koepel en filmtechniek. Al met al aardig en zeker meer indrukwekkend dan een 3D bios bezoek.

Beoordeling gegeven door Hans.

meer van verwacht
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: mei 2015

Datum beoordeling: 22 mei 2015

Reisgezelschap: met partner

Voorstelling: Invasie van Normandie Het was een mooie indrukwekkende documentaire. Ik had alleen meer ruimtelijke verbeelding verwacht in het Omniversum. Deze documentaire had ik ook op TV kunnen kijken. Veel herhaalde beelden gedurende de documentaire. Het verhaal blijft boeiend en interessant.

Beoordeling gegeven door H.G..

Waardeloos!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 09-02-2014

Datum beoordeling: 10 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bijzonder teleurgesteld na ons bezoek op 9 februari aan het Omniversum. Ik was er met mijn zoon en kleinzoon om naar Dolphins te kijken. Om te beginnen was er veel reclame voor andere films voordat eindelijk de hoofdfilm begon. Het was een dodelijke saaie film die niets met 3D te maken had: deze film had ook op een normaal scherm vertoond kunnen worden! Mijn kleinzoon vroeg steeds wanneer de film afgelopen was, want hij vond er niets aan. Ik moest hem gelijk geven. Twee stoelen bij mij vandaan was een vrouw in slaap gevallen! En terecht! Het was helemaal geen leuke onderhoudende film die ook geschikt was voor kinderen, maar een semi-wetenschappelijke film over contacten van dolfijnen onderling. Er kwam ook nog een scene in voor waarin verteld werd hoe dolfijnen een gruwelijke dood tegemoet gingen in visnetten. Nou, leuk hoor, vooral voor kleine kinderen! Ik vond het pure oplichterij om zoveel geld te moeten betalen voor een waardeloze film die helemaal niet in het Omniversum thuishoort. De makers moeten zich diep schamen! Ik was al eerder teleurgesteld in Omniversum en heb nu besloten dat ik er nooit meer heen ga! Totaal achterhaald concept van zeer slechte kwaliteit. Stil blijven staan in de vorige eeuw door gemakzucht.

Beoordeling gegeven door Paula.

super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-04-2013

Datum beoordeling: 20 april 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mooie film over bioloog die 40 jaar op zoek was naar de route van de mounar vlinder ! Zeker de moeite waard om te gaan zien!

Beoordeling gegeven door j de Waal.

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 juli 2012

Datum beoordeling: 24 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De entre was netjes en verzorgt. Maakte oprecht nieuwgierig wat er gezien zou worden. De begeleiding naar de zaal was correct en gezellig. Stoelen waren relaxt, film was mooi. Sfeer was gezellig

Beoordeling gegeven door D.Grootkarzijn.

bijzonder
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: nov 2011

Datum beoordeling: 1 februari 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij gingen naar 'under the sea'. Het zijn mooie beelden met humoristisch commentaar. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door asdempei.

zeer spectaculair....!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 oktober 2011

Datum beoordeling: 22 oktober 2011

Reisgezelschap: gezin

Wij zagen de film: the greatest places, waarbij je de 7 mooiste plekken op de wereld langsgaat, zoals Tibet, Madagaskar.... wat prachtig om op zo`n groot scherm de culturen en naturen van andere werelddelen te verkennen..... voor kleinere kinderen iets minder geschikt... onze zoon van 4 jaar vond het niet zo leuk.... Jammergenoeg duurt de film zelf maar een ruim een half uur....

Beoordeling gegeven door Janine Hoeve-de Vries.

Slechte kwaliteit
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 8 oktober 2010

Datum beoordeling: 9 oktober 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Het geluid is prima, maar dat is ook alles. De beeldkwaliteit is erbarmelijk slecht en onscherp. Omniversum loopt achter de feiten aan en is absoluut niet meer van deze HD kwaliteit. Mijn advies NIET Doen

Beoordeling gegeven door Rob.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20.08.2010

Datum beoordeling: 20 augustus 2010

Bezochte voorstelling: Mysteries of Egypt; geluidskwaliteit: goed; beeldkwaliteit: zeer slecht. Beeld veel te donker (defect aan de projector?), beeldscherpte zeer matig (oudere film, verouderde techniek?) In deze tijd met TV-beelden van zeer hoge resolutie (HD) bijna een aanfluiting! Snel aanpassen aan de moderne techniek of ophouden.

Beoordeling gegeven door Ton Schalks.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 11-08-2010

Datum beoordeling: 11 augustus 2010

Ineens zat ik weer in de jaren tachtig een VHS film te kijken. The Great Places: Een soort Trailer van een natuurfilm. 50 minuten vliegensvlug langs een aantal mooie plekken, zonder enige diepgang... Ongehoord slecht beeld. Wazig en vervormd. Misschien was dit in 1985 mooi maar om dit anno 2010 te presenteren als haarscherp beeld is op z'n minst lachwekkend. Advies: Upgraden of slopen. Maar zeker niet promoten als bezienswaardigheid van Den Haag!

Beoordeling gegeven door Mike.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juli 2010

Datum beoordeling: 5 augustus 2010

The Greatest Places een mooie film, maar de scherpte kon beter. Daarna zagen we Mysteries of Egypt en die was uitstekend en beantwoordde weer geheel aan alle verwachtingen.

Beoordeling gegeven door A.Visser.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 mei 2010

Datum beoordeling: 12 mei 2010

Under the Sea gezien, geweldige film. Telkens weer zie je andere gekke en mooie vissen in beeld. Je kan ze bijna aanraken. De kinderen vonden het prachtig!

Beoordeling gegeven door Sandra van der Meer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2009

Datum beoordeling: 8 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 19 oktober 2009

was redelijk indrukwekkend

Beoordeling gegeven door derks.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 2 juli 2009

Mooi en groots. Misschien spreken de films niet iedereen aan. Ik vond het wel erg mooi.

Beoordeling gegeven door joke kuiper.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 02-04-2009

Datum beoordeling: 5 mei 2009

film vond ik deze keer niet erg leuk. had er meer over verwacht.

Beoordeling gegeven door John Friend.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02-04-2009

Datum beoordeling: 5 mei 2009

zeer te spreken over alle ervaringen die ik er heb opgedaan, TOP!

Beoordeling gegeven door John Obiku.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-4-2009

Datum beoordeling: 24 april 2009

Van Gogh was een film, waarbij ons een blik werd gegund in het leven van Van Gogh. Zeer mooi.

Beoordeling gegeven door Ellen May.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 april 2009

Datum beoordeling: 20 april 2009

te gek hoe die film om je heen geprojecteerd wordt! Het is alsof je zelf mee doet. De kinderen waren erg enthousiast. Mijn zoon gaat zelfs zijn spreekbeurt erover houden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-08-08 (en 4 andere data)

Datum beoordeling: 4 november 2008

Gezeten in een relaxe stoel kijk je naar een mooie natuurfilm. De film speelt zich af: voor je, boven je, naast je en onder je. Je bevind je als ware ín de film, waar door je alles nog meer beleef. De films zijn bestemd voor jong en oud, zodat dit ook een leuk familie-uitje kan zijn.

Beoordeling gegeven door Mariëlla Knobbout.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 31 augustus

Datum beoordeling: 9 oktober 2008

We zijn met het hele gezin een dagje naar het Omniversum geweest. Was erg leuk om mee te maken vond alleen de prijs wel hoog.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-09-2008

Datum beoordeling: 23 september 2008

Omniversum film; zitplaatsen ok alleen wat meer beenruimte zou prettig zijn geweest. Verder de belevenis in de film te zitten. Goede route voor binnengaan en vertrekken.

Beoordeling gegeven door rob van popta.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Omniversum (Den Haag).

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 20-07-2008

Datum beoordeling: 21 juli 2008

prachtige voorstelling, doch te duur voor de tijd dat de werkelijke voorstelling - zonder reclame die vooraf gaat voor andere films.

Beoordeling gegeven door carla bent.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli/augustus 2007

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Omniversum is onzettend mooi levensecht, en natuur, rijk. Je zit in een stoel, maar eigenlijk ga je mee in de film zodat je helemaal niet meer nadenkt waar je zit. Geweldig Ik hoop dat dat nog lang blijft. Helaas vind ik het jammer dat het zo'n eind bij ons (zeeland) weg is en dat je er lang voor moet rijden anders zat ik er iedere week!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

een leuke film en daarbij de 2de film voor half geld voor een gezin is dit een leerzaam en leuk uitstapje voor niet al te veel geld

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 12 juni 2008

Dit bezoekje was echt zonde van mijn geld. Je kijkt naar een documentaire die je net zo goed op de discoverychanel kunt kijken. Het is wel een ervaring om een 'film' in een koepel te kijken. Je krijgt wel pijn aan je nek en het kijkt helemaal niet zo lekker. Het is erg gericht op kinderen, met een nederlandslatige voiceover die vertelt over het leven van olifanten (daar ging de film over). Het kaartje kost meer dan een gemiddeld bioscoopkaartje, de 'film' duurt niet lang (half uur- drie kwartier) en het is niet meer dan een documantaire. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Brit.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 12 juni 2008

Dit bezoekje was echt zonde van mijn geld. Je kijkt naar een documentaire die je net zo goed op de discoverychanel kunt kijken. Het is wel een ervaring om een 'film' in een koepel te kijken. Je krijgt wel pijn aan je nek en het kijkt helemaal niet zo lekker. Het is erg gericht op kinderen, met een nederlandslatige voiceover die vertelt over het leven van olifanten (daar ging de film over). Het kaartje kost meer dan een gemiddeld bioscoopkaartje, de 'film' duurt niet lang (half uur- drie kwartier) en het is niet meer dan een documantaire. Geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Brit.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-05-2008

Datum beoordeling: 8 juni 2008

Een dag omniversum. Het voelt alsof je op een dag een ervaring hebt van een wereldreis. The Grand Canyon en the Alp, twee voorstellingen. Het voelt alsof je er werkelijk bent en erdoor of eroverheen vliegt. Overal om je heen ervaar je de bergen. In een woord geweldig!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: in 2006 en 2007

Datum beoordeling: 28 maart 2008

Erg leuk eenmaal hebben we een dolfijnen voorstelling meegemaakt samen met mijn dochter en een kennis. Heel leerzaam met prachtige beelden. Mijn heeft hier een voorstelling van pink floyd bijgewoond en was daar zeer over te spreken en zou dat graag nog eens doen. Ik heb onlangs al weer op de site gekeken de volgende keer zouden kunnen gaan zien.ik vind het een erg boeiende ervaring!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 februari

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M. van der Wel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 februari 2008

Datum beoordeling: 28 februari 2008

We hebben een prachtige film gezien over een olifantenfamilie. Zeer de moeite waard ook voor jongere kinderen. Ze leefden intens mee toen de olifanten het moeilijk kregen dorodat er geen water meer was. Geweldige beelden! We gaan snel weer een film kijken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23/2/2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Films zijn erg mooi op het grote doek. alleen lange wachtrijen en beperkt aantal zitplaatsen. wél 2e kaartje op dezelfde dag te gebruiken om voor 1/2 geld nóg een film te zien.

Beoordeling gegeven door chrisdegier@hotmail.com.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-12-2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Een bezoek aan het omniversum te Den Haag op 29 december 2007 te Den Haag, de film Deep sea. Een geweldige ervaring, net of je zelf in de zee aanwezig bent. Er werd van te vorem goede voorlichting gegeven over het bekijken van de film.

Beoordeling gegeven door Corine van Heerikhuize.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 25 oktober 2007

Prachtige film over het Oude Egypte. Leuk voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is net of je even snel op vakantie bent geweest en vele malen goedkoper dan de echte reis!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 6 oktober 2007

is en een echt aanreder als je toch in den haag bent. het is een film van 1 uur maar het zijn wel hele mooi beelden die je te zien krijgt. het lijkt net of jij er zelf staat of bent. we zater comfotable in de stoelen en kan 360graden kijken. supper!!!

Beoordeling gegeven door viola.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 22 september 2007

Het ziet er in het begin heel raar uit. Het is helemaal rond en dan heb je een ronde beeld. Het is fantastisch om mee te maken in je leven want het is alsof je in de film zit en meespeelt. Zonder dat ze het als 3-D maken, heb je het gevoel dat alles naar je toe komt en vooral als het om natuur films gaat. De hele tijd heb je ook geen idee waar je naartoe moet kijken. Maar op het laatst begin je hoofdpijn te krijgen doordat je dus zo goed concentreerd en dat je niet weet waar je naartoe moet kijken...en dat je niets wilt missen!!!

Beoordeling gegeven door Raya Yaqoub.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 6 augustus 2007

We waren naar de film geweest: Deep Sea in Omniversum in Den Haag. Heel gaaf! De film is heelmaal rondom je. Overal zwemmen vissen, haaien, kwallen en schildpadden. je kon ze bijna aanraken. Ook voor jonge kinderen heel geschikt.

Beoordeling gegeven door Anne Marie Janssen.