Beoordelingen Nationaal Circus Barani

Bagger, nooit naartoe gaan, krijg je echt spijt va
1 11111

Bezoekdatum: 18-04-2024

Datum beoordeling: 18 april 2024

Reisgezelschap: gezin

Onze dochter werd betrokken bij een act, waarin zij de schuld kreeg dat ze iets gedaan had, wat niet zo was en wat ze zich erg heeft aangetrokken. De baas kwam ook nog naar ons toe, toen we een klacht indienden, wat we wel niet dachten. Verder erg amateuristisch, geld absoluut niet waard. Die man ging nog net niet met ons op de vuist, maar was behoorlijk agressief. Er waren meer kinderen aan het huilen. Spaar je alsjeblieft het geld uit en ga naar een fatsoenlijk circus. Wij zijn nu met een rotgevoel naar huis gegaan en de kinderen hebben het er nog over in negatieve zin. Daarbij maken ze de kinderen lekker voor te ponyrijden, halverwege de show en aan het einde van de rit moet je ook nog eens € 2,- betalen per kind. Ongelooflijk wat wij hebben mee gemaakt. Nooit meer voor ons

Beoordeling gegeven door Emmy Kater .

Leuk voor kinderen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-02-2024

Datum beoordeling: 11 februari 2024

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij vonden het een aardige voorstelling geschikt voor kinderen. Dit met uitzondering van de clownsact met de zgn brommer (voor kinderen ???) Verder raad ik iedereen aan om loge tickets te nemen. Het is bijna onmogelijk om als volwassene op die bankjes te zitten. Je knieën steken in de rug van de persoon voor je, geen plaats voor je jas (die echt uit moet want het is bloedheet in de tent tijdens het wintercircus). Als opa en oma van 2 kindjes die af en toe ook op schoot wilden waren we gebroken. Die paar euro's voor loge hadden we bij nader inzien graag uitgegeven maar wij hadden tickets via Social Deal en daarin geen keuze.

Beoordeling gegeven door Anneke.

Heerlijk ouderwets vermaak
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 februari 2024

Datum beoordeling: 3 februari 2024

Reisgezelschap: met jonge kinderen

2 kleindochters helemaal onder de indruk, als volwassene kijk ik iets anders en vond het stukje met de "brommer" niet geschikt voor een familie circus. Ik snap ook dat je dieren niet kunt dwingen, en er werd hier heel respectvol met de dieren omgegaan. Je kon eten en drinken kopen en er was voor toiletten gezorgd. Wij hebben genoten. Gun het circus een mooie toekomst.

Beoordeling gegeven door M.

Aanval
1 11111

Bezoekdatum: 8-6-2023

Datum beoordeling: 10 juni 2023

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Helaas is onze ervaring met dit circus niet positief, we hadden de entree betaald en gingen met onze kleinkinderen zitten op de tribune. Na een paar minuten werd ons medegedeeld dat de voorstelling niet doorging omdat er niet genoeg mensen waren, de dame die het vertelde en aan de kassa waren correct. Er zat een man en vrouw met kind voor ons die vertelde dat dit al de tweede maal was dat de show geannuleerd werd en deze mensen kwamen uit Delft. Onze kleinkinderen waren zeer teleurgesteld omdat we hiervoor 1,5 uur in de auto hadden gezeten. We vroegen ons geld terug en vertelde hier niet blij mee te zijn en dit zullen melden op sociale media. Waarop de eigenaar op ons kwam afstormen om ons aan te vallen met een gebalde vuist in zijn hand slaand, waarop mijn kleinkinderen begonnen te schreeuwen en huilen. Ik riep hem hiermee te stoppen want er waren kinderen bij. Nog nooit zoiets meegemaakt wat een antisociale man was dat en dat runt een circus waar kinderen komen.

Beoordeling gegeven door Ger.

Top!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14 augustus 2014

Datum beoordeling: 15 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Familie uitje met 2 klein kinderen van 4 en 7 jaar Helemaal leuk. Ziet er allemaal zeer verzorgd uit en de kinderen hebben genoten (opa en oma ook) Complimenten!

Beoordeling gegeven door Mieke Poot-Jansen.