Klimmen in het donker en andere spannende groepsuitjes - GESLOTEN

Groepsuitjes bij De Belhamel

Dit uitstapje bestaat niet meer. Geniet van spanning en sensatie bij De Belhamel en kom klimmen in het donker! In het duister wacht een parcours van maar liefst dertig klimhindernissen. Daag jezelf uit en trotseer het ene na het andere obstakel. Roep vrienden, familie of collega's bijeen en beleef een groepsuitje bij De Belhamel!

Boogschieten, bowlen en klimmen bij het groepsuitje van De Belhamel

Ontdek alle groepsuitjes van De Belhamel of bekijk een greep uit het aanbod:

  • Huifkartocht;
  • Bamboe Piramide bouwen;
  • Oud-Hollandse Spelen;
  • Indoor boogschieten.

Ga de uitdaging aan: klimmen in het donker!

Groepsuitjes bij De Belhamel zijn een avontuur op zich. Daag elkaar uit en ga klimmen in het donker. Het klimpark begint op een hoogte van 0,80 meter maar wanneer je alle dertig hindernissen overwonnen hebt, eindig je op 8,5 meter hoog! Kom tot rust met vers appelgebak en een kop koffie en ga daarna de strijd aan op de bowlingbaan. Wie gooit de eerste strike en wie kan z'n talenten beter aan iets anders besteden dan bowlen? Sluit de dag vervolgens af met een heerlijke barbecue. Groepsuitjes bij De Belhamel zijn altijd geslaagd!

Maak gebruik van de verschillende arrangementen of stel je eigen combinatie samen. Bij De Belhamel is alles mogelijk!

Groepsuitjes bij De Belhamel in Lage Zwaluwe leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Groepsuitjes bij De Belhamel

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.