Logeer bij de boer in het Groene Hart met FarmCamps


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

FarmCamps 't Oortjeshek

Op nog geen vijftien kilometer van de randstad, midden in het Groene Hart, vind je een oase van rust. Kom logeren op de gezellige boerderij van boer Wibe, boerin Hendrika en hun kinderen. Help hen met het verzorgen van de veestapel, vaar in een kano naar de Nieuwkoopse plassen en beleef een unieke vakantie op FarmCamps 't Oortjeshek!

Naast allemaal koeien en kalfjes wonen er ook geiten, kippen en konijntjes op de boerderij. Boer Wibe woont er al zijn hele leven en hij weet alle mooie plekjes in de omgeving. Vanaf 't Oortjeshek vaar je zo naar de Nieuwkoopse plassen, maar ontdek ook het pittoreske Breukelen of Haarzuilens.

Op pad met boer Wibe

Haal je boerenknechtdiploma en boerenpaspoort en haal de koeien uit de wei met boer Wibe of help hem bij het melken. Of bak een stel overheerlijke wafels en duik de keuken in met boerin Hendrika. Maar je kunt ook boerengolfen, klompen schilderen of kano's en fietsen huren.Logeer op steenworp afstand in het Groene Hart bij de boer in Kamerik

Kampeer in stijl met FarmCamps

Logeer in één van de tien stoere safaritenten voor vier of zes personen van FarmCamps 't Oortjeshek, met uitzicht op het uitgestrekte landschap van het Groene Hart. De knusse eethoek, de keuken met basis keukenuitrusting en een eigen toilet: de tenten van FarmCamps zijn allemaal ruim en bieden alle gemak voor een heerlijk verblijf.

FarmCamps 't Oortjeshek in Kamerik leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Geitjes aaien

Spelen in het weiland

Geitjes aaien

Geitjes aaien

Geitjes aaien

De natuur in!

Geitjes aaien

Kamperen met het gezin