Uitstapjes vlakbij Boerderijcamping 't Oortjeshek

Stadsmuseum Woerden

woerden, Utrecht (4.63km)  -  In Stadsmuseum Woerden ontdek je de geschiedenis van het Groene Hart. Per jaar toont het stadsmuseum vier à vijf tentoonstellingen over dit thema, maar ook schilderijen van de streek en van de stad Woerden.

Drive-in-museum Woerden

woerden, Utrecht (4.66km)  -  Parkeer je auto in parkeergarage Castellum en zie hoe hier eens Romeinen leefden in een gratis tentoonstelling. In het Drive-in-museum in de parkeergarage zijn gratis archeologische vondsten te bewonderen.

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (4.74km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

Molen de Windhond

woerden, Utrecht (4.83km)  -  Altijd al een kijkje binnenin een molen willen krijgen? Bij Molen de Windhond in Woerden zie je historische werkingen achter het meel maken én kun je terecht in de molenwinkel.

Fabriek Woerden

woerden, Utrecht (5.4km)  -  Minigolfen in het donker, spelen in een overdekt speelparadijs en gooien met verf. Bij Fabriek Woerden vind je allerlei leuke indoor activiteiten en arrangementen.

De Veenmolen van Wilnis

wilnis, Utrecht (7.78km)  -  Te midden van veenweiden, diepe droogmakerijen, bovenlanden en polders staat de Veenmolen van Wilnis. Op zaterdag draaien nog steeds de wieken rond en kun je de molen komen bekijken.

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (7.99km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

De Hollandse Boerderij

bodegraven, Zuid-Holland (8.65km)  -  De Hollandse Boerderij is een heerlijk oord op het platteland in Bodegraven. Voor wandelaars en fietsers is het een afstapadres voor een stevige lunch met producten uit de streek. Groepen kunnen overnachten in een van de groepsaccommodaties.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerderijcamping 't Oortjeshek