Funzone Dronten


-advertentiepositie-Funzone Dronten: speelparadijs voor avonturiers

Bij binnenspeeltuin Funzone Dronten is voor alle kinderen iets leuks te doen. Elk plein heeft zijn eigen thema en leeftijdsgroep. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal plein waar ze veilig kunnen spelen, springen en klimmen. Het hele gezin kan mee: ouders en grootouders genieten vanaf het grote terras van al die spelende kinderen. Ook leuk: volwassenen hebben gratis toegang tot de speeltuin. Als papa of mama zich vervelen, kunnen ze een balletje slaan of gooien, want Funzone Dronten zit in hetzelfde pand als Bowling- en squash-centrum Flevopark.

Okke en Pi horen bij Avontura. Zij spelen met je mee en halen allerlei kattenkwaad uit. Avontura heeft allerlei activiteiten en spellen die je nergens anders vindt. Bijvoorbeeld de Speelcaravans waar je in kunt spelen, de Funshooter Zone waar je interactieve spellen speelt of de rodelbaan waar je met een slee vanaf glijdt. Hier liggen de avonturen voor het oprapen! Wat vind jij het leukste om te doen?

  • Heel hoog springen op de trampolines;
  • Schieten met het ballenkanon
  • Racen in een elektrische auto, motor of trike
  • Glijden met een band van de 'snowglider'
  • Een potje voetbal of basketbal spelen op het sportplein
Heb je niet genoeg tijd om alles uit te proberen? Dan moet je maar snel een keer terugkomen! Of ontdek de vestiging van Avontura in Breda en in Enschede.

Funzone Dronten in Dronten leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.familyleisurecompany.nl

Funzone Dronten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.