1

FunZone Aalsmeer


-advertentiepositie-Speelparadijs, minigolfbaan en trampolinepark in één bij FunZone Aalsmeer

Bij FunZone Aalsmeer kun je je lol niet op! Hier heb je een indoor speelparadijs, Glow minigolf en een trampolinepark onder één dak. Of je nu vijf of vijftig bent: voor iedereen is er hier iets te doen. Een actief dagje uit wordt het sowieso: alles bij FunZone Aalsmeer is lekker sportief!

Indoor Speeltuin

De indoor speeltuin bevat leuke attractie, spellen en speelpleinen met allemaal een eigen thema. Duik in de grote ballenbak, bouw grote stapels met de giga-lego en ontmoet Okke en Pi, de mascottes.

Speel een potje Glow Minigold

Trotseer vijftien holes op de glow in the dark minigolfbaan van Glow Minigolf. De golfbaan heeft als thema 'bekende plekken over de hele wereld'. Probeer in het donker de bal in de hole te slaan terwijl je tussen de Nederlandse tulpen en de Engelse Big Ben staat. Tip: origineel en leuk als eerste 'blind' date!

Springen bij het FunZone trampolinepark

In het trampolinepark spring je van de toren in de zachte pillowpit, speel je basketbal op de trampolines of probeer je elkaar te raken met zachte ballen in de dodgeball area. Niet alleen leuk, maar ook een goede work-out. Geschikt vanaf zes jaar. Voor kinderen tot en met vijf jaar zijn er speciale openingstijden.

Tip: combineer de uitjes

Voor alle drie de activiteiten kun je losse tickets kopen, hiernaast zijn er ook combinaties beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden en tarieven van de combinatie-arrangementen op de website van FunZone Aalsmeer.

Okke en Pi horen bij Avontura. Zij spelen met je mee en halen allerlei kattenkwaad uit. Avontura heeft allerlei activiteiten en spellen die je nergens anders vindt. Bijvoorbeeld de Speelcaravans waar je in kunt spelen, de Funshooter Zone waar je interactieve spellen speelt of de rodelbaan waar je met een slee vanaf glijdt. Hier liggen de avonturen voor het oprapen! Wat vind jij het leukste om te doen?

  • Heel hoog springen op de trampolines;
  • Schieten met het ballenkanon
  • Racen in een elektrische auto, motor of trike
  • Glijden met een band van de 'snowglider'
  • Een potje voetbal of basketbal spelen op het sportplein
Heb je niet genoeg tijd om alles uit te proberen? Dan moet je maar snel een keer terugkomen! Of ontdek de vestiging van Avontura in Breda en in Enschede.

FunZone Aalsmeer in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.), schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.funzone.nl

Speel GlowGolf bij FunZone Aalsmeer. Foto: LOL Aalsmeer.
Speel GlowGolf bij FunZone Aalsmeer. Foto: LOL Aalsmeer.
Basketballen in het trampolinepark. Foto: LOL Aalsmeer.
Basketballen in het trampolinepark. Foto: LOL Aalsmeer.
Spelen in het speelparadijs. Foto: LOL Aalsmeer.
Spelen in het speelparadijs. Foto: LOL Aalsmeer.