De Happyfarm: speelplezier binnen en buiten!

Speelboerderij De Happyfarm

Bij De Happyfarm in Terschuur, een klein dorpje naast Barneveld, is van alles te doen voor kleine en grote kinderen. Er is een binnen- en buitenspeeltuin. Binnen klauter je in de apenkooi, glijd je van de glijbaan en bouw je de mooiste dingen met gigantische legoblokken. Voor de kleintjes is er een soft-play area waar ze kunnen spelen met zachte materialen. Of verken de buitenspeeltuin: daar kun je op een pony rijden, konijnen aaien en nog veel meer. Sjees van de kabelbaan, race het terrein over op een skelter of een kleine tractor en trotseer het springkussen.

Speciale ochtend voor peuters

Elke woensdag is er van 10:00 uur tot 12:00 uur een peuterochtend. Zij hebben dan De Happyfarm lekker voor zichzelf, wanneer de grotere kinderen naar school gaan. Lekker spelen en ranja drinken voor € 3,50 per persoon. De volwassenen krijgen een kopje koffie of thee. Tijdens schoolvakanties is er geen Peuterochtend.

Feestje bij De Happyfarm

Boek een schoolreisje bij De Happyfarm! Op maandag, dinsdag en donderdag hebben schoolklassen de speelboerderij voor zichzelf. De kinderen krijgen toegang tot alle speeltoestellen, mogen een rondje op de pony rijden én ze krijgen de hele dag wat lekkers. Een patatje, knakworst, ranja en nog meer. Reserveren kan op de website.

Je verjaardag vieren bij De Happyfarm? Dat kan! Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om extreme drukte te voorkomen.

Speelboerderij De Happyfarm in Terschuur leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Spelen bij De Happyfarm. Foto: De Happyfarm

Rijd een rondje op een pony. Foto: De Happyfarm

Spelen bij De Happyfarm. Foto: De Happyfarm

Spelen bij De Happyfarm. Foto: De Happyfarm

Spelen bij De Happyfarm. Foto: De Happyfarm

Ook binnen is van alles te doen. Foto: De Happyfarm

Spelen bij De Happyfarm. Foto: De Happyfarm

Kinderen springen op het luchtkussen. Foto: De Happyfarm