1

Uitstapjes vlakbij Speelboerderij De Happyfarm

Boerderij 't Paradijs

barneveld, Gelderland (1.66km)  -  Boerderij 't Paradijs in Barneveld teelt groenten en fruit op biologische wijze en daar kan iedereen van meegenieten. In de boerderijwinkel, die vijf dagen per week open is, kun je terecht voor biologische producten. Van rundvlees van het...

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (2.18km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

Pluktuin Erf Janz

voorthuizen, Gelderland (2.77km)  -  Bezoek de Pluktuin Erf Janz in Voorthuizen en ontdek hoe jij je eigen boeket of vers fruit kunt plukken! Zorg ervoor dat je een mandje, schaar/mes bij de hand hebt.

IJsboerderij De Oude Deel

voorthuizen, Gelderland (3.03km)  -  IJs om je vingers bij af te likken! De ijsboerderij maakt heerlijk roomijs van dagverse melk van koeien uit eigen stal. Verser kan het bijna niet. Op de boerderij is ook van alles te doen. Speel een potje discgolf of ga lekker skelteren.

Escaperoom Barneveld

barneveld, Gelderland (3.67km)  -  Bezoek Escaperoom Barneveld en verken de 3 diverse escape rooms of speel de beste virtual reality-games met je vrienden. Ontdek de spannende virtuele wereld tijdens de Virtual Reality kinderfeestjes.

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (3.79km)  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

Kinderboerderij Schaffelaar

barneveld, Gelderland (3.85km)  -  Bezoek de nieuwe kinderboerderij van Barneveld, Kinderboerderij Schaffelaar en ontdek het Schaffelaar Erf op Landgoed Schaffelaar. Verken de oude schuur die onlangs omgebouwd is tot een dierenverblijf.

Belevingscentrum Missie en Media

barneveld, Gelderland (3.85km)  -  VR, games, persoonlijke verhalen: in de belevingswereld Missie en Media van de christelijke radiozender TWR ontdek je de wereld van de zending. En de belangrijke rol die radio en andere media hierin spelen.

Schaffelaartheater

barneveld, Gelderland (3.9km)  -  Bekijk de meest uiteenlopende tentoonstellingen in Barneveld. Het Schaffelaartheater, vernoemd naar de bekende Jan van Schaffelaar, heeft voor ieder wat wils!

Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (4.04km)  -  Wat het weer ook is, er is altijd wat te beleven in Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen! Vind een weg in het spannende maïsdoolhof en speel in de overdekte speeltuin. Een leuk en betaalbaar uitje met het hele gezin.

Intratuin Barneveld

barneveld, Gelderland (4.67km)  -  Intratuin Barneveld heeft niet alleen alles voor de tuin, maar beschikt ook over een uitgebreide kookafdeling waar regelmatig demonstraties gegeven worden.

Zintuigentuin Barneveld

barneveld, Gelderland (4.98km)  -  Bezoek de Zintuigentuin in Barneveld en ontdek een tuin waar al je zintuigen worden geprikkeld. Verken samen met de natuur de gebieden horen, zien, voelen, ruiken en proeven.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Speelboerderij De Happyfarm