Samen creatief aan de slag met verf, mozaïek of porselein

Atelier Hupsakee

Creatief talent is niet noodzakelijk om iets moois te maken! In Atelier Hupsakee kan iedereen aanschuiven voor een creatieve workshop. Gooi en spetter in het rond met verf voor een mooi abstract schilderij tijdens de workshop Action painting. Of creëer in alle rust een schilderij onder leiding van een deskundige kunstenares. Helemaal kunstig is de workshop porselein beschilderen! Samen met vriendinnen en familie maak je in Atelier Hupsakee de mooiste dingen in een gezellige omgeving. Bekijk alle creatieve workshops!

Workshop graffiti

Echte eyecatchers zijn het, de kunstwerken van graffiti-artiesten. Wil je dat ook eens proberen? Pak de spuitbussen op voor een workshop graffiti! Met verschillende kleuren spuitbussen, een overall aan en een mondkapje op, ontwaakt de graffiti-artiest in iedereen. Leef je lekker uit en ga naar huis met een groot, gaaf kunstwerk

Verrassing voor zwangeren

Een zwangere vriendin, zus of dochter? Ga dan samen aan de slag met een geboortebord. Er ligt al een ooievaar en baby van hout klaar, die de hele groep mooi gaat versieren. Een echte eyecatcher in de tuin als de baby eenmaal geboren is. Feest! Een babyshower vier je met de workshop rompertje pimpen, waarbij iedereen een romper versierd met opstrijkplaatjes, textielstift en tekst. Kunstwerkjes die de kersverse moeder iedere dag met plezier aantrekt! Ook leuk: laat een gipsen buik maken als aandenken aan je zwangerschap.

Workshops voor kinderfeestjes

Binnenkort een kinderfeestje vieren? Atelier Hupsakee zet kinderen creatief aan het werk met deze leuke workshops:
  • Chocoladeschilderijtje maken
  • Mozaïeken
  • Porselein schilderen

Atelier Hupsakee in Barneveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,95 p.p.), schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Atelier Hupsakee

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.