Ontspannen dagje varen door Leiden en de Kagerplassen - GESLOTEN

Boot huren Leiden en Kagerplassen

Dit uitstapje bestaat niet meer. Een dagje op het water voelt als een week vakantie! Huur een sloep bij jachthaven Marina Rijnsburg en verken de binnenstad van Leiden vanaf het water. De tocht brengt je langs vele musea, gezellige hofjes en historische panden. Meer aan bij een sloepsteiger en geniet van een hapje en drankje op een Leids terras. Of trek de natuur in en vaar richting Katwijk of de Kagerplassen.

Puzzeltocht op het water

Zin in wat actie? Met de Sloepenpuzzeltocht zoek je samen al puzzelend uit welke route je moet varen. Laat je verrassen en ontdek plekjes waar je zelf niet zou komen. Weten jullie de juiste vaarroute te vinden? Ook kun je een goedgevulde picknickmand meenemen aan boord. Geniet op het water van lekkere broodjes en vers fruit of meer aan op een idyllisch picknickplekje.

Paintballen tussen scheepswrakken

Combineer een vaartocht met een actief uitje aan wal. Op het paintballveld van Marina Rijnsburg ga je de strijd aan in een veld vol verlaten huisjes, verwaarloosde boten, sloophout en visnetten. Trek je overall aan en schakel je tegenstander uit terwijl je tussen de scheepswrakken rent.

Boot huren Leiden en Kagerplassen in Rijnsburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boot huren Leiden en Kagerplassen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.