Lasergamen en lekker eten bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer

Omgeven door de Rijn, de natuur en aan de voet van de Grebbeberg, ligt Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Midden in het gelijknamige natuurgebied - waar het heerlijk wandelen en fietsen is - genieten gasten hier van het uitzicht én goed eten. Bovendien wacht hen een verrassing in de bijbehorende Blaauwe Arena, waar je de spannendste spellen speelt. Kies bijvoorbeeld voor een potje lasergame of archery tag. Bekijk alle activiteiten en plan een bedrijfsuitje of familiedag.

Lasergame 2.0 en archery tag

Schuilt er een echte scherpschutter in je? Neem de proef op de som in De Blaauwe Arena. In een surrealistisch decor gaan groepen de strijd aan tijdens het lasergamen 2.0. Lichtshows en rookmachines maken het de spelers niet gemakkelijk. De adrenaline stroomt volop! Ook spannend: archery tag. Een beetje als trefbal maar dan met pijl en boog. De pijlen hebben dan punten van schuimrubber. Ben jij behendig genoeg om de pijlen te ontwijken en je tegenstanders uit te schakelen?

Leuk voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje! Helemaal in combinatie met het Italiaanse buffet of driegangenmenu in het restaurant. Bekijk alle activiteiten in De Blaauwe Arena.

Spelprogramma's voor groepen

Een dagje uit met het bedrijf of familie is van begin tot eind geregeld met een arrangement van De Blaauwe Kamer. Speel samen oud-Hollandse spelletjes en bind de strijd aan om een mooie trofee. Ideaal als teambuildingsuitje. Andere groepsarrangementen zijn:
  • Varen met Safariboot de Blauwe Bever - een gids vertelt je alles over het prachtige landschap;
  • Wij houden van Holland - het bekende spelprogramma!

Feesten en bruiloften

Een feestje vieren? Ook dat kan bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Kies voor een buffet, diner of zelfs een barbecue en wandel door natuurgebied de Blauwe Kamer. Of kies een van de uitjes om het feest compleet te maken. Zelfs een bruiloft vier je van ceremonie tot diner en feest bij De Blaauwe Kamer! Bekijk alle mogelijkheden.

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer in Wageningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wie blijkt een scherpschutter? Foto: Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Het terras met een prachtig uitzicht. Foto: Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Wie blijkt een scherpschutter? Foto: Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Wie blijkt een scherpschutter? Foto: Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Wie blijkt een scherpschutter? Foto: Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.

Heerlijke buffetten. Foto: Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer.