CE-ramiek workshops

CE-ramiek workshops

Maak je eigen unieke tegel tijdens een workshop van CE-ramiek. Carien Ellenbroek (CE) neemt je mee in de wereld van glazuren. De eigenaresse van CE-ramiek heeft een grote passie voor klei en het bewerken daarvan, wat ze graag deelt met anderen. Boek een gezellige workshop in Denekamp en maak een mooie tegelset voor op tafel. Ook leuk is de workshop 'schilderen in het donker'. Boek zo'n gezellige workshop die steevast begint met een bakje koffie en wat lekkers, samen met je vriendinnen of zussen.

Geen tijd om zelf te komen schilderen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van CE-ramiek. Je vindt er prachtige en unieke tegeltjes voor in huis of buiten. CE-ramiek heeft ook verschillende creatieve mogelijkheden voor kinderfeestjes: onder andere een tegeltje glazuren of spookstenen maken.

CE-ramiek workshops in Denekamp leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.) en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

CE-ramiek workshops

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.