Overnacht in een luxe lodge in Twente

denekamp, Overijssel (1.79km)  -  Een weekend, midweek of zelfs een week. De tijd gaat altijd te snel in het mooie Twente. Helemaal tijdens een verblijf in een Fox Lodge, waar comfort en sfeer samen gaan. Ontspan en geniet!

Slapen in een Sterrenkubus

lattrop-breklenkamp, Overijssel (2.13km)  -  Niets romantischer dan samen naar de sterren kijken. Maar liever zonder kou en muggen. In de Sterrenkubus heeft de bezoeker daar geen last van!

Pannenkoekenhuis Bolle Jan

denekamp, Overijssel (2.64km)  -  Wie houdt er van pannenkoeken? En wie durft de bijzondere pannenkoeken van Bolle Jan te proberen, zoals een pannenkoek met hazenvlees?

Landgoed Singraven

denekamp, Overijssel (3.1km)  -  Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfsevent. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

Museum Natura Docet

denekamp, Overijssel (3.6km)  -  In Museum Natura Docet leren bezoekers van alles over de natuur. Het is het oudste regionale natuurhistorisch museum van Nederland.

Museum Het Drostenhuis

ootmarsum, Overijssel (6.08km)  -  In het Drostenhuis, in het centrum van Ootmarsum, is het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Alles in deze oude stadsboerderij uit 1750 is namelijk ingericht zoals het er eeuwen geleden uitzag.

Art Brut Kik Galerie

ootmarsum, Overijssel (6.08km)  -  In Galerie Art Brut Kik vind je uitsluitend werken van verstandelijk beperkte kunstenaars. Geniet van kunst in zijn puurste vorm!

Oude Stadhuis

ootmarsum, Overijssel (6.17km)  -  Op het Marktplein, het middelpunt van het Twentse kunststadje Ootmarsum staat het statige Oude Stadhuis. Dit gebouw werd in 1778 ontworpen door Egbert Schrader en is een van de meest opvallende rijksmonumenten van de stad.

Cremershuis

ootmarsum, Overijssel (6.17km)  -  Ben je een dagje in Ootmasum? Loop dan zeker even door de Marktstraat om het imposante Cremershuis (1656) te bekijken!

Museum Ton Schulten

ootmarsum, Overijssel (6.22km)  -  Eerst reclamemaker, nu kunstenaar: Museum Ton Schulten laat de ontwikkeling zien van het oeuvre van de schilder. Abstracte doeken, bloemstillevens en landschapsmozaïeken zijn geïnspireerd op het Twentse coulisselandschap.

Molen van Oude Hengel

ootmarsum, Overijssel (6.25km)  -  Aan de rand van het Twentse stadje Ootmarsum staat Molen van Oude Hengel (1866). Breng iedere zaterdag een bezoekje aan de prachtige korenmolen.

Dierentuin - Tierpark Nordhorn

Duitsland (7.5km)  -  De indrukwekkende en zeldzame bosbizon is het boegbeeld van Tierpark Nordhorn. Maar dit bijzondere dier is niet de enige soort in dit dierenpark. Iedere dag is hier iets nieuws te zien en te beleven met negentig diersoorten.

Natuurgebied Hazelbekke

hezingen, Overijssel (8.92km)  -  Natuurgebied Hazelbekke krijgt tegenwoordig veel vrije ruimte om zich echt te ontwikkelen. Zo verandert het water nog steeds van plaats door erosie en sedimentatie!

Pannenkoekhoes De Stroper

de lutte, Overijssel (9.15km)  -  Ruik jij de geur van pannenkoeken al? De Stroper bakt de lekkerste pannenkoeken in zijn Pannenkoekhoes en laat iedereen genieten van de ambachtelijke creaties.

Stadstheater De Bond

oldenzaal, Overijssel (10.31km)  -  In het stadstheater De Bond is veel te zien. Geniet van alle podiumkunsten in dit culturele centrum van Oldenzaal.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van CE-ramiek