Museumrestaurant Art & Dining Dordrecht

Museumrestaurant Art & Dining Dordrecht

Behalve dat je geniet van de beste gerechten uit Dordrecht proef je bij Art & Dining ook de unieke sfeer van kunst en cultuur. Ga er even tussenuit en laat je inspireren door de vele schilderijen en beelden! Nog honger naar kunst? Na een lekkere kop koffie of goed glas wijn, loop je zo gelijk Museum Dordrecht binnen.

Beste restaurant van Dordrecht

Samen lunchen of dineren in zalen vol kunstwerken met uitzicht op de museumtuin is niet iets wat je elke dag doet. Acht toprestaurants in Dordrecht konden niet op tegen de kwaliteit van Art & Dining. Om bekend te staan als 'Het beste restaurant van Dordrecht' is toch een mooie toevoeging op de kunstcollectie.

Koffiebreak, lunch, diner of borrel

De menukaart van Art & Dining komt op elk moment van de dag van pas. Een stuk walnoten pruimentaart of een vers broodje met gerookte kip in de middag en een luxe driegangenmenu in de avond. De hele dag is het museumrestaurant open voor kunstzinnige ontspanning en genietmomenten van lekker eten en drinken.

Museumrestaurant Art & Dining Dordrecht in Dordrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Museumrestaurant Art & Dining Dordrecht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.