Loungen en glowgolfen tussen de Hollywood-sterren

Spotlights aan! Bij Hollywood Glowgolf de Kuip sla je een hole-in-one onder het toeziend oog van sterren als Marilyn Monroe en Indiana Jones. Alles geeft licht op dit glow in the dark minigolfparcours en overal duiken filmpersonages op. Zelfs King Kong houdt je in de gaten... Sla samen met vrienden of collega's een balletje in deze wondere wereld en plof na het glowgolfen neer op de bank uit Friends en waan je voor even op de set van deze beroemde televisieserie. Loungen doe je in het nabijgelegen Hollywood Café in de stijl van de sterren, met heerlijk gebak van Dudok of de Vin Diesel xXx Food Tray. Of nippend aan een cocktail naast de boeg van de Titanic!

Bezoek www.hollywoodcafe.nl »

Hollywood Café

Uit de kombuis van de Titanic komen de lekkerste hapjes het Hollywood Café binnen. De Philly Cheesesteak, de Smokey Pork en echte Amerikaanse hotdogs staan op het menu van dit filmcafé. Naast de borrel of cocktail is er keuze uit allerlei fingerfood en bij de koffie hoort vers gebak van Dudok. Hoe gaaf is het als je net als Joey, Phoebe, Monica, Rachel, Chandler en Ross je vrienden kunt ontmoeten in de setting van Central Perk? In het Hollywood Café is het decor uit de beroemde televisieserie nagemaakt en wacht de comfortabele bank op de echte fans. Regelmatig staan er live-events op de agenda van het Hollywood Café, zoals een feestavond met Funky Piano's.

Glowgolf en vr-escaperoom

Samen een potje glowgolfen op het parcours van Hollywood Glowgolf en dan een drankje doen in het Hollywood Café. Blijf in de stijl van de sterren en ga een dagje naar Hollywood in de havenstad met collega's of vrienden. Voor groepen zijn er verschillende arrangementen. Een ronde glowgolfen is leuk voor alle leeftijden, kinderen vanaf vier jaar kunnen mee spelen.

Loungen en glowgolfen tussen de Hollywood-sterren in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.hollywoodcafe.nl »

Glowgolf tussen de Hollywoodsterren.

Sla een balletje bij Hollywood Glowgolf.

Glowgolf tussen de Hollywoodsterren.

Glowgolf tussen de Hollywoodsterren.

Glowgolf tussen de Hollywoodsterren.

Onder het toeziend oog van King Kong.

Glowgolf tussen de Hollywoodsterren.

Uit de kombuis komen lekkere broodjes.