Uitstapjes vlakbij Hollywood Café de Kuip

Gamestate Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.1km)  -  Get your game on! In Gamestate Rotterdam vind je meer dan honderd games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Pathé De Kuip Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.16km)  -  Eerst een voetbalwedstrijd kijken en daarna een filmpje pakken? Dat kan bij Pathé De Kuip in Rotterdam. Deze bioscoop ligt tegenover voetbalstadion De Kuip. Het is een grote bioscoop, met maar liefst veertien zalen!

Stadion Feijenoord - De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  Stadion Feijenoord, beter bekend als De Kuip, is samen met Amsterdam Arena het bekendste stadion van Nederland. Er worden veel voetbalwedstrijden gespeeld, concerten gegeven en rondleidingen georganiseerd. Of organiseer zelf een evenement op maat!

Kidstour Feyenoord Stadion De Kuip

rotterdam, Zuid-Holland (0.32km)  -  Voor de jonge Feyenoordfans gaat een droom in vervulling met de Kidstour in het stadion van voetbalclub Feyenoord. Met een echt paspoort van de club krijgen kinderen van vijf tot en met twaalf jaar een kijkje in De Kuip.

Tour door museumwoning de Kiefhoek

rotterdam, Zuid-Holland (1.22km)  -  Woonwijk de Kiefhoek, ontworpen door de architect J.J.P. Oud, is een architectonisch hoogstandje. In deze museummodelwoning kun je de oorspronkelijke inrichting van de Kiefhoekwoning bekijken. De museumwoning dateert uit 1930.

Zwembad IJsselmonde

rotterdam, Zuid-Holland (1.26km)  -  De drie binnenbaden van zwembad IJsselmonde worden vooral gebruikt voor therapieën, maar er kunnen ook baantjes worden gezwommen.

Schaatsbaan Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.7km)  -  Kom lekker schaatsen in Rotterdam. In Sportpark Toepad vind je de enige echte overdekte schaatsbaan van Rotterdam. De 400-meterbaan heeft een tunneloverkapping. De funbaan is 800 vierkante meter en alleen geschikt voor kunst- en ijshockeyschaatsen.

Zwembad Afrikaanderplein

rotterdam, Zuid-Holland (1.74km)  -  Na het baantjes trekken nog even relaxen in de kantine onder het genot van een gezonde snack? Zwembad Afrikaanderplein in Rotterdam is een basic zwembad met een beetje extra fun!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hollywood Café de Kuip