Stadsboerderij Buyten Delft

Een paar stappen buiten het bruisende stadje Delft vormt stadsboerderij Buyten ineens een oase van rust en ruimte. Nou ja, rust... Er valt van alles te beleven! Maak een ritje op de schattigste pony, bak popcorn in een pannetje boven de open vuurplaats en spetter erop los in de waterspeeltuin.

Stadsboerderij

Wat een gezellige bende: varkentjes, geiten, pony's, ezels, schapen, konijnen... en nog veel meer. Bij Buyten mag je alle dieren non-stop knuffelen.

Op de stadsboerderij kan je alle dagen heerlijk biologisch eten en drinken. Drink een verse jus d'orange, muntthee of warme chocolademelk met slagroom en eet daar een lekkere pannenkoek of tosti bij.

Waterspeeltuin

Spetter pieter pater, lekker in het water... We gaan nog niet naar huis! De waterspeeltuin staat garant voor urenlang speelplezier. Met een maximale diepte van een halve meter is de speeltuin ook leuk voor de allerkleinsten.

Hertjes tellen

Heb jij Bambi al gespot? In de hertenweide in het Delftse Hout dartelen heel wat herten rond. Ook deze lieve dieren mag je gewoon aaien.

Stadsboerderij Buyten Delft in Delft leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.