GESLOTEN-Big Jump Deurne: oneindig springen in een gigantisch trampolinepark

GESLOTEN Big Jump Deurne

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN-Leef je uit op de verschillende trampolines van Big Jump Deurne. Maak de mooiste salto's, doe een balkgevecht boven de foampit of spring zo hoog als je durft op de trampoline. En maak je geen zorgen: een zachte landing is hier gegarandeerd! Vanaf 10 jaar kan je komen springen bij in dit gigantische trampolinepark. Voor de allerkleinsten van 2 tot en met 9 jaar is er een speciale Mini-Jump.

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN

Maak een driedubbele salto

Lanceer jezelf meters hoog, loop tegen de muur op en maak driedubbele salto's of flikflaks in de Big Airbag (een enorme zak met lucht). Op de Balance Ladder test je je evenwicht. Stap je een keer mis? Geen paniek, want je ploft lekker zacht neer in de foampit met allemaal schuimblokken. Vallen was nog nooit zo leuk! Voor de echte waaghalzen is er de Slackline, een smalle band, waar je als een koorddanser overheen danst, walst of valt(?).

Show wat jij in huis hebt

In de Fun Area spring je van de ene trampoline naar de andere en show je je coolste tricks. Alles is veilig bij Big Jump Deurne en er lopen instructeurs rond die je willen helpen bij het maken van misschien wel je eerste salto. Speel ook een ouderwets gezellig potje trefbal, maar dan net een tikkeltje anders.

Feest op de trampoline

Neem je vrienden mee en kom naar Club Jumping: iedere zaterdagavond van 20:00 uur tot 01:00 uur. Op de harde beats van de dj en tussen de laserstralen door laat jij je vetste jump/dansmoves zien!

Kleintjes springen met ouders

Ben je jonger dan tien jaar? Iedere zaterdag- en zondagochtend is Big Jump Deurne helemaal van jou! Tijdens de Mini-Jump mogen kinderen vanaf 2 jaar in alle rust en veiligheid spelen op alle trampolines. Ouders doen gezellig mee of kunnen een hapje of drankje doen in het gezellige horecagedeelte. Doordat deze met een grote glazen wand gescheiden is van het springgedeelte geniet je in alle rust maar heb je wel zicht op je kroost in het trampolinepark.

GESLOTEN Big Jump Deurne in Deurne leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

GESLOTEN Big Jump Deurne

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.