1

Subtropisch Zwemparadijs Prinsenmeer




Zwemparadijs Prinsenmeer

Het Prinsenmeer is een recreatiepark met een vrij toegankelijk subtropisch zwemparadijs. In het zwembad zullen kids niet snel vervelen: het bad beschikt namelijk over een waterkanon, een bubbelbank, superwaterglijbanen met licht, geluid en videoschermen en een stroomversnelling van maar liefst zeventig meter lang.

Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad, ontspannen ouders in een hot whirpool, Turks stoombad, sauna, voetenbad of zonnestudio. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met spuittoestellen en een kleuterglijbaan.

In de warme maanden van het jaar is ook het strandbad geopend. Het strandbad is een grote waterplas van ruim tien hectare. Er staan hier verschillende speelcombinaties en twee reuzewaterglijbanen. Verder is er een buitenterras een waterfietsverhuur.

Zwemparadijs Prinsenmeer in Asten leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Subtropisch Zwemparadijs Prinsenmeer