Jumpsquare Deurne: oneindig springen in een gigantisch trampolinepark

Leef je uit op de verschillende trampolines van Jumpsquare Deurne. Maak de mooiste salto's, doe een balkgevecht boven de foampit of spring zo hoog als je durft op de Powertrampoline. En maak je geen zorgen: een zachte landing is hier gegarandeerd! Vanaf 10 jaar kan je komen springen bij in dit gigantische trampolinepark. Voor de allerkleinsten van 2 tot en met 9 jaar is er een speciale Mini-Jump.

Maak een driedubbele salto

Lanceer jezelf meters hoog, loop tegen de muur op en maak driedubbele salto's of flikflaks in de Big Airbag (een enorme zak met lucht). Op de Balance Ladder test je je evenwicht. Stap je een keer mis? Geen paniek, want je ploft lekker zacht neer in de foampit met allemaal schuimblokken. Vallen was nog nooit zo leuk! Voor de echte waaghalzen is er de Slackline, een smalle band, waar je als een koorddanser overheen danst, walst of valt(?).

Show wat jij in huis hebt

In de Fun Area spring je van de ene trampoline naar de andere en show je je coolste tricks. Alles is veilig bij Jumpsquare Deurne en er lopen instructeurs rond die je willen helpen bij het maken van misschien wel je eerste salto. Speel ook een ouderwets gezellig potje trefbal, maar dan net een tikkeltje anders.

Feest op de trampoline

Neem je vrienden mee en kom naar Club Jumping: iedere zaterdagavond van 20:00 uur tot 01:00 uur. Op de harde beats van de dj en tussen de laserstralen door laat jij je vetste jump/dansmoves zien!

Kleintjes springen met ouders

Ben je jonger dan tien jaar? Iedere zaterdag- en zondagochtend is Jumpsquare Deurne helemaal van jou! Tijdens de Mini-Jump mogen kinderen vanaf 2 jaar in alle rust en veiligheid spelen op alle trampolines. Ouders doen gezellig mee of kunnen een hapje of drankje doen in het gezellige horecagedeelte. Doordat deze met een grote glazen wand gescheiden is van het springgedeelte geniet je in alle rust maar heb je wel zicht op je kroost in het trampolinepark.

Jumpsquare Deurne is ook geschikt voor een bedrijfsuitje, vergadering, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wie maakt er een dubbele salto? Foto: Jumpsquare.

Doe een balkgevecht in de Foam Pit. Foto: Jumpsquare.

Wie maakt er een dubbele salto? Foto: Jumpsquare.

Wie maakt er een dubbele salto? Foto: Jumpsquare.

Wie maakt er een dubbele salto? Foto: Jumpsquare.

Lekker springen zo hoog als je kunt. Foto: Jumpsquare.

Wie maakt er een dubbele salto? Foto: Jumpsquare.

Bij Jumpsquare ben je urenlang zoet. Foto: Jumpsquare.

Wie maakt er een dubbele salto? Foto: Jumpsquare.

Doe een drankje in de sfeervolle bar. Foto: Jumpsquare.