1

JumpSkillz Alkmaar


-advertentiepositie-Springen met het hele gezin bij JumpSkillz Alkmaar - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Ga samen de uitdaging aan bij indoor trampolinepark JumpSkillz Alkmaar! Kinderen duiken in de foam pit, trotseren spannende obstakels en springen blij en ongestoord in het rond. Bij JumpSkillz heb je namelijk speciale arrangementen voor kids vanaf vijf jaar. Of vier de verjaardag van je kind bij JumpSkillz, compleet met pizza en fris. Bekijk alle special deals.

Lekker actief familie-uitje

Kom met de hele familie springen bij JumpSkillz! Op zondagochtenden heb je het rijk voor jullie alleen en geniet je van wat qualitytime met het gezin. Dan is er de Family Jump, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf vijf jaar. Samen ongestoord jumpen en trucjes uitproberen op de trampolines. Ouders mogen gratis met hun kids meedoen. Let op: gripsokken van JumpSkillz ter waarde van € 2,50 zijn wel verplicht. Maar deze schaf je eenmalig aan, dus als je vaker komt neem je ze gewoon weer mee.

Scholen en groepen

Ben je met een grote groep voor bijvoorbeeld een familiedag? Of wil je met de klas een keertje jumpen in plaats van gymmen? Neem contact op met JumpSkillz Alkmaar en vraag naar alle mogelijkheden.

JumpSkillz heeft ook trampolineparken in Hoofddorp en Purmerend.

JumpSkillz Alkmaar in Alkmaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek alkmaar.jumpskillz.nl

JumpSkillz Alkmaar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.