ZERO55: karten, lasertag en Mini Escape Rooms

ZERO55 op het Go Planet Parc in Enschede heeft alle ingrediënten in huis voor een stoer en actief dagje uit. Hier ontsnap je uit de Mini Escape Rooms waar je meerdere opdrachten trotseert, neem je het tegen elkaar op in een potje lasertag of probeer je e-karten uit: karten zonder stank!

Elektrisch karten

Maar liefst 425 meter lang is de e-kartbaan bij ZERO55. Neem het tegen je vrienden op in elektrische karts, die geen herrie en geen stank produceren. Een spectaculaire lichtshow met glow-in-the-darkeffecten en opzwepende racemuziek zorgen dat je helemaal in de goede mood komt. De baan zit vol toffe bruggen en tunnels die het racen extra spannend maken.

Tip: VR Racing

Probeer ook VR Racing uit: met twee tot acht personen tegen elkaar racen in een virtuele wereld. Stap in de schoenen van Max Verstappen en trap dat gaspedaal in! VR Racing is extra realistisch door de kuipstoel, het racestuur en de pedalen. Je zit dus in een stoel, maar het voelt door special effects en VR alsof je echt 300 kilometer per uur gaat.

Speel een potje lasertag

Lasertag is net iets moeilijker en tactischer dan lasergamen. Ontgrendel laserdeuren en raak powerpods, maar zorg dat je ondertussen je tegenstander ook raakt. In de Lasertag Arena van 300 vierkante meter staat de unieke photopod, waar je tussendoor op je eigen foto kunt schieten. Er zijn diverse spellen die je kunt spelen, zoals 'VIP', waarbij jij met jouw team één speler moet beschermen en 'last man standing', waarbij af écht af is. Spannend!

Mini Escape Rooms

Probeer ook eens de Mini Escape Rooms bij ZERO55. In deze escaperooms heb je maar een kwartier de tijd. Je hebt keuze uit The Armoury en de Laboratory. In The Armoury ontmantel je samen een bom en scoor je punten met je lasergun - anders kun je alsnog niet ontsnappen. In de Laboratory los je raadsels op om een virus onschadelijk te maken. Een breinbreker! Beide rooms zijn geschikt voor spelers vanaf 12 jaar.

ZERO55: karten, lasertag en Mini Escape Rooms in Enschede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 17,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.