1

ZERO55 Enschede


-advertentiepositie-ZERO55 Enschede: karten, lasertag en escaperooms

ZERO55 op het Go Planet Parc in Enschede heeft alle ingrediënten in huis voor een stoer en actief dagje uit. Hier ontsnap je uit spannende escaperooms, neem je het tegen elkaar op in een potje lasertag of probeer je e-karten uit.

De e-kartbaan bij ZERO55 Enschede is maar liefst 425 meter lang. Neem het tegen je vrienden op in elektrische karts, die geen herrie en geen luchtjes produceren. Een spectaculaire lichtshow met glow-in-the-darkeffecten en opzwepende racemuziek zorgen dat je helemaal in de goede mood komt. De baan zit vol uitdagende bruggen en tunnels die het racen extra spannend maken. Leuk: bij ZERO55 Enschede kun je ook in virtual reality tegen elkaar racen. Bij VR Racing kunnen twee tot acht personen tegen elkaar strijden in een virtuele wereld. Lasertag is net iets moeilijker en tactischer dan lasergamen. Ontgrendel laserdeuren en raak powerpods, maar zorg dat je ondertussen je tegenstanders ook raakt. In de Lasertag Arena van 300 vierkante meter staat de unieke photopod, waar je tussendoor op je eigen foto kunt schieten. Er zijn diverse spellen die je kunt spelen, zoals 'VIP', waarbij je met je team één speler moet beschermen en 'last man standing', waarbij af écht af is. Spannend!

Lukt het jou om te ontsnappen uit The Bank Vault? In deze escaperoom heb je een uur de tijd om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor je uit de bankkluis ontsnapt. Probeer ook eens de Mini Escape Rooms bij ZERO55. In deze kleinere escaperooms heb je maar een kwartier de tijd. Je hebt keuze uit The Armoury en The Laboratory, elk met hun eigen uitdagingen en breinbrekers. Alle rooms zijn geschikt voor spelers vanaf twaalf jaar.

ZERO55 Enschede in Enschede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,75 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek zero55.nl

Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.