Jump XL Warmond

Jump XL Warmond

Bij Jump XL Warmond hoef je geen seconde stil te zitten. Spring een uur vrij op de trampolines met je vrienden, bedwing de hindernisbaan Ninja Course of maak een serie flikflaks op de twee extra lange tumbling lanes.

Vrij springen op de trampolines

Bij trampolinehal Jump XL Warmond mag je een uur lang vrij trampolinespringen. Daag je vrienden uit op de Ninja Course - wie is als eerste aan de overkant van het parcours zonder uit de netten te vallen? Of probeer een salto te maken terwijl je van de vier meter hoge stunttoren springt. Voor harde valpartijen hoef je niet bang te zijn. Bommetjes, salto's en handstanden eindigen op een zacht, groot kussen of foampit; een bak vol zachte schuimblokken die je val breken.

Tip: Elke woensdag- en zondagochtend staat er Puppy Jump op de agenda. Kleine spruiten van anderhalf tot zeven jaar zijn welkom om te komen springen, rollen en omvallen op een zachte ondergrond. Extra leuk: begeleiders betalen geen entree. Voor iedereen boven de zeven jaar is er de stunts & tricks les, waarbij je stoere salto's, flips en sprongen leert.

Extreme tricks

Elke maandag-, woensdag-, donderdag-, zaterdag en zondagavond gaat de Extreme Zone open tijdens de Extreme Hours. Hier mag je echt helemaal losgaan en de wildere tricks uitproberen. Probeer ook de Walk wall trampolines uit, die je hoger laten springen dan de andere trampolines. Hiermee kun je zelfs tegen de muren oplopen.

Jump XL Warmond in Warmond leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Jump XL Warmond.

Foto: Jump XL Warmond.

Foto: Jump XL Warmond.

Foto: Jump XL Warmond.

Foto: Jump XL Warmond.

Foto: Jump XL Warmond.

Foto: Jump XL Warmond.

Foto: Jump XL Warmond.