Adventure Twente
Speel je eigen Expeditie Robinson! Overleef je alle opdrachten?

Overleven in de wildernis is geen eitje! Knoop je bandana om en ga met vrienden, familie of collega's de Expeditie Robinson Team Challenge van Adventure Twente aan. In drie spannende proeven ontdek je wie van jullie de beste survivor is. Of je als winnaar uit de bus komt of niet; je houdt sowieso stoere skills over na deze avontuurlijke dag.

Survival opdrachten

Het begint gezellig met een kopje koffie of thee, maar daarna barst de strijd en daarmee het Expeditie Robinson groepsuitje los. In twee uren doorloop je in teams drie spannende proeven. De expeditie is mogelijk vanaf 8 personen.
  • Proef 1: De vuurproef. Een Robinson klassieker: lukt het jou om met natuurlijke materialen een vuurtje te maken? En niet zomaar een vonkje hè? Het vuur moet sterk genoeg zijn om een touw door te branden.
  • Proef 2: Gold Rush. De ultieme behendigheidsproef: breng zo snel mogelijk zoveel mogelijk water van punt A naar B. Natuurlijk zit je route vol hindernissen... Pas als punt B overstroomt, kan het tweede deel van de proef beginnen... Wie het snelst is, wint. Snel, snel, snel en niet vallen en niet morsen dus!
  • Proef 3: Het duel. Oké, nu is het menens. Elk teamlid gaat een 1-op-1 paintballgevecht met een tegenstander aan. Het team met de meeste hits wint. Liever niet beschoten worden? Je mag ook op flesjes of blikjes schieten in plaats van op elkaar.

Koken als een Robinson

Tip: boek er een diner in Robinson-stijl bij en geniet samen na. Samen koken schept een band, helemaal als je met alleen primitieve middelen een gerecht moet fixen. Tijdens het arrangement Kampvuurkoken leer je zelf een vuur aanleggen om vervolgens in de natuur een feestmaal te koken. Vis roken, een stoofpot maken, brood bakken op een stok: er is van alles mogelijk. En natuurlijk eet je samen gezellig alles op.

Adventure Twente in Enschede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.adventuretwente.nl

Geniet samen na van een avontuurlijke dag. Foto: Adventure Twente.
Geniet samen na van een avontuurlijke dag. Foto: Adventure Twente.
Lukt het jouw team om zelf vuur te maken? Foto: Adventure Twente.
Lukt het jouw team om zelf vuur te maken? Foto: Adventure Twente.
Ga op zoek naar goud. Foto: Adventure Twente.
Ga op zoek naar goud. Foto: Adventure Twente.
Boek er een Robinson maaltijd bij. Foto: Adventure Twente.
Boek er een Robinson maaltijd bij. Foto: Adventure Twente.