Uitstapjes vlakbij Adventure Twente

Buurserzand Haaksbergen

haaksbergen, Overijssel (2.3km)  -  In dit unieke natuurgebied in Twente zijn wandel- en fietsroutes uitgezet. Je passeert heidevelden met honderd jaar oude jeneverbessen, stukjes bos, graslanden en kleine akkers. Bij de plasjes en vennetjes in het gebied vind je de klokjesgentiaan.

Grolsch Brouwerij Tour

enschede, Overijssel (3.19km)  -  Ontdek tijdens de Grolsch Brouwerij Tour alles over bier - en Grolsch in het bijzonder! Tijdens een rondleiding van ongeveer 2,5 uur door de brouwerij leer je alles over onder andere het brouwproces en de geschiedenis van het biermerk.

't Verborgen Theater

boekelo, Overijssel (3.45km)  -  In het hart van Boekelo ligt Eetcafé de Buren. Achter het café opent 't Verborgen Theater iedere tweede dinsdag van de maand haar deuren voor nieuw talent. Verschillende bekende en minder bekende cabaretiers, muzikanten, toneel en bandjes...

Intratuin Enschede

enschede, Overijssel (3.51km)  -  Planten, ligbedden, kookboeken en kattenbakkorrels. Intratuin Enschede biedt alles op het gebied van groenvoorziening, huisdieren, tuinieren en lekker eten.

Pannenkoekenrestaurant Hooge Esch Buurse

buurse, Overijssel (4.6km)  -  Pannenkoeken of toch liever saté of spareribs? Het kan allemaal bij restaurant Hooge Esch Buurse, gehuisvest in een sfeervolle boerderij! Bij het restaurant is een ambachtelijke bierbrouwerij. Combineer een etentje met een rondleiding door de...

Arqué Klimcentrum Enschede

enschede, Overijssel (5.66km)  -  Bij Arqué Klimcentrum is klimmen echte topsport! Bedwing de spectaculaire overhangende parcoursen. Ook beginners en kinderen mogen de muur op. Een cursus is niet verplicht, dus kom het eens proberen!

B&B en theetuin Op 't Oorbeck

enschede, Overijssel (5.68km)  -  De theetuin Op 't Oorbeck en de naastgelegen schuur bieden een schitterend decor als begin- of eindpunt van een wandeltocht of fietsritje door de omgeving van het kleine dorpje Twekkelo, dicht bij Enschede.

Synagoge Enschede

enschede, Overijssel (5.72km)  -  De Synagoge van Enschede werd al in 1928 gebouwd en wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis. Stap binnen in het monumentale pand en volg een rondleiding.

Vue Enschede

enschede, Overijssel (6.12km)  -  Haal een bak popcorn, ga lekker zitten en laat je helemaal meenemen in één van de nieuwste films bij Vue in Enschede!

Stedentrip Enschede

enschede, Overijssel (6.18km)  -  Enschede kent vele bezienswaardigheden zoals het stadhuis, het Rijksmuseum Twenthe en diverse parken en musea. Er is een uitgebreid centrum en een gezellige, populaire weekmarkt. Echt een stad van nu.

Primark Enschede

enschede, Overijssel (6.2km)  -  Betaalbare mode voor vrouwen, mannen en kinderen vind je nu ook bij de Primark in Enschede! Kom lekker shoppen in het voormalige gebouw van de Bijenkorf!

Street art route in Enschede

enschede, Overijssel (6.3km)  -  Bekijk Enschede met andere ogen tijdens de street art route in het centrum van de stad. Lokale en regionale kunstenaars hebben de stad in een creatief jasje gestoken door middel van street art.

De Grolsch Veste

enschede, Overijssel (6.32km)  -  De Grolsch Veste ligt in hartje Enschede en is de thuishaven van voetbalclub FC Twente. Bezoek een wedstrijd of volg een rondleiding langs plekken die normaal gesproken verborgen blijven voor bezoekers.

The Game Box Enschede

enschede, Overijssel (6.33km)  -  Ben je een echte game liefhebber? Ga dan naar The Game Box in Enschede, waar je meer dan vijftig verschillende games kunt spelen. In dit ware spelletjeswalhalla speel je de gaafste spellen van vroeger én nu!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Adventure Twente