Ontrafel het mysterie van Kamer 1803 voor je zelf verdwijnt

Escape Ede

De deur valt achter je dicht en meteen begint een wekker terug te tellen vanaf zestig minuten. Je realiseert je dat jij en je teamgenoten zitten opgesloten in een kamer waar mensen al een halve eeuw uit verdwijnen. Zijn jullie de volgende? Of lukt het jullie om binnen een uur het mysterie op te lossen en te ontsnappen?

Tik tak tik tak

Aan de hotelkamer lijkt in eerste instantie niets vreemds, behalve dat je je waant in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Dat er meer aan de hand is blijkt als jullie op zoek gaan naar een manier om de kamer te verlaten. In plaats van een sleutel of een telefoon die werkt, komen jullie alleen maar raadsels en puzzels tegen. Er klinken stemmen, maar van wie? En kan je die stemmen geloven? Langzaam ontvouwt zich het verhaal van de kamer en wat er zo'n vijftig jaar geleden gebeurd is. Maar of dat jullie gaat redden... want de klok tikt onverbiddelijk door!

Overwin het mysterie

Je raakt bij Escape Ede al snel volledig in de ban van het mysterie van Kamer 1803. De kamer zelf, de opdrachten en de verhaallijn sluiten naadloos op elkaar aan en de puzzels en opdrachten stellen je vindingrijkheid en kennis op de proef. Al snel wil je maar één ding: weten wat in de kamer is gebeurd!

De adviesleeftijd voor deze escaperoom is vanaf zestien jaar.

Escape Ede in Ede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Verder het hotel in. Foto: Escape Ede

Ontvangstruimte helemaal in de sfeer van het verhaal. Foto: Escape Ede

Verder het hotel in. Foto: Escape Ede

Verder het hotel in. Foto: Escape Ede

Verder het hotel in. Foto: Escape Ede

Durven jullie de geheimzinnige kamer in? Foto: Escape Ede

Verder het hotel in. Foto: Escape Ede

Wat heeft het dienstmeisje te maken met het raadsel? Foto: Escape Ede

Verder het hotel in. Foto: Escape Ede

Na afloop napraten aan de gezellige bar. Foto: Escape Ede