Bed and Breakfast De Haar

Bed and Breakfast De Haar

Overnacht in een verbouwde stal en word wakker in een prachtig groene omgeving. In het Groningse dorp Marum vind je B&B De Haar, aan een landelijke weg omgeven door bos, weilanden en boerderijen. Het dorp ligt midden in het Westerkwartier, een gemoedelijke streek vol natuur, wandelroutes en fietsroutes.

De bed and breakfast is ingericht in landelijke stijl en van alle gemakken voorzien. Je hebt een privébadkamer, een eigen ingang en er is een gratis parkeerplekje voor de deur. Je overnachting is inclusief ontbijt. Vanuit de kamer heb je uitzicht op weilanden, bomen en grazende dieren. Hier kom je pas echt tot rust! Met de kinderen een nachtje weg? De kamer is in overleg uit te breiden.

De B&B ligt in Groningen, maar de grens van Friesland is slechts een paar minuten verderop. Steden als Drachten en Groningen zijn dus vlakbij en je hebt keuze zat uit de mooiste wandel- en fietsroutes door Friese en Groningse natuur.

Bed and Breakfast De Haar in Marum leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bed and Breakfast De Haar

Foto: Bed and Breakfast De Haar.