Maisdoolhof Het Lansingerland

Maisdoolhof Het Lansingerland

Helaas was de groei dit jaar niet goed genoeg voor een maisdoolhof. Daarom deze zomervakantie (2020) geen maisdoolhof, maar wel een Mais Safari over de boerderij. De kinderen krijgen een knapzakje mee en komen onderweg allerlei vragen en opdrachtjes tegen. De opzet is te vergelijken met een kabouterpad.

Vanuit de lucht kun je goed zien hoe de paadjes lopen door Maisdoolhof Het Lansingerland in Bergschenhoek. Op de grond blijkt het een stuk lastiger om te ontdekken hoe dit doolhof in elkaar zit. Gelukkig hoef je je niet te vervelen terwijl je lekker rondbanjert tussen de maisplanten, op zoek naar de uitgang. Onderweg kom je namelijk leuke spelletjes tegen en zijn er allerlei raadsels en puzzels op te lossen. Voor peuters is er een apart peuterdoolhof.

Na afloop kun je uitrusten op het terras bij de boerderij. Of bezoek de koeienstal met de boer. In de boerderijwinkel zijn lekkere streekproducten te vinden. Verder zijn er allerlei arrangementen voor groepen.

Maisdoolhof Het Lansingerland in Bergschenhoek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Maisdoolhof Het Lansingerland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.