Koken als vroeger met eet!verleden

Historisch kookatelier eet!verleden

Bij historisch kookatelier eet!verleden leer je bijzondere recepten maken. Recepten die al eeuwenoud zijn en zelfs uit de Romeinse keuken stammen. Het oudst bekende receptenboek komt namelijk van de Romeinen vandaan!

Tijdens een historisch aperitief met hapjes krijg je een inleiding over de keuken van de historische periode waaruit je gaat koken. Achter het fornuis komen er ook nog allerlei keukengeheimen van vroeger langs. De workshop eindigt aan tafel, waar iedereen van alle gerechten kan proeven. Met een tevreden (vol) gevoel en bijzondere recepten ga je weer naar huis.

Historisch kookatelier eet!verleden heeft workshops uit verschillende tijden en rondom verschillende thema's. Groepen vanaf acht personen kiezen zelf wat ze willen. Kleinere groepen en individuen kunnen kiezen uit de workshops in de agenda. Het zijn er elke maand meerdere, meestal op vrijdag en in het weekend. Een kookcursus volgen kan ook, of ga een keertje mee met een historische kookreis.

Historisch kookatelier eet!verleden in Nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, themafeest en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Historisch kookatelier eet!verleden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.