Bootje Varen Delft




Ontdek Delft vanaf het water met Bootje Varen Delft - GESLOTEN

Let op: Dit uitstapje bestaat niet meer Lekker relaxen of juist sportief: er is geen leukere manier om Delft en het Westland te ontdekken dan vanaf het water. En bij Bootje Varen Delft kun je terecht voor een heerlijke, kleinschalige rondvaart met maximaal vijf personen. Of huur met je vrienden een sloep met schipper inclusief drankjes en hapjes. Zelfs sushi is mogelijk.

Een bijzonder arrangement is de Love Boat: een romantische vaartocht met je partner terwijl een zacht muziekje klinkt, de prosecco al voor jullie koud staat en jullie dicht bij elkaar kunnen genieten van het uitzicht en allemaal lekkernijen.

Opstapplaats voor de boottochten: Delftweg voor De Delftse Pauw of bij het Centraal Station.

Uniek: Schiller Waterfiets

Ook leuk: over het water zoeven op de bijzondere Schiller Waterfietsen van Bootje Varen Delft. Die zijn niet te vergelijken met de traditionele waterfietsen, waar je zelfs zonder hard te trappen voorbij schiet. Dit zijn fietsframes gemonteerd op twee smalle drijvers. Weer eens wat anders dan fietsen op asfalt en net zo sportief als je het zelf wilt maken. Eng? Welnee, ze zijn reuze stabiel. Als je kunt fietsen kun je dit! En je kunt zelfs passagiers meenemen op een plank die is gemonteerd over de twee drijvers. Opstapplaats: Stationsplein bij het Centraal Station.

Bootje Varen Delft in Delft leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bootjevarendelft.com

Stap op een Schiller Waterfiets. Foto: Bootje Varen Delft
Stap op een Schiller Waterfiets. Foto: Bootje Varen Delft