Delftescape


-advertentiepositie-



Escaperoom Delftescape

Escaperoom Delftescape is de enige en eerste escaperoom met twee monumentale panden in het centrum van Delft. Het eerste pand is gevestigd in De Bagijnetoren. In deze toren bevindt zich de escape De Bagijnetoren die je meevoert naar de zestiende eeuw. Ontrafel het mysterie van de Geboorte des Vaderland, maar let op! Eenmaal binnen is er geen weg meer terug...

De tweede escape vind je in een oud patriciƫrshuis, aan de grachten van Delft. Hier zit de kamer Red het Koninkrijk. Binnen ga je op ontdekkingsreis door diverse werelden. Jarenlang leefden de verschillende volken rustig en vreedzaam naast elkaar, totdat de heilige Delvenstein werd gestolen... Direct sloeg de sfeer om en is er haat en nijd tussen de mensen. Ga op zoek naar de Delvenstein voordat het te laat is!

Naast deze twee vaste kamers is er ook een seizoenskamer. Deze kamer verandert (je raad het al!) elk seizoen van thema en inrichting. Denk aan de kamer Santa's secret (november 2022 tot en met januari 2023), de Lente Kamer of Magic Mirror.

Delftescape in Delft leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek delftescape.nl

Delftescape
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.