1

FarmCamps: Op de Beemd




Slapen & Kamperen bij de boer - Op de Beemd

Heb je ooit van het plaatsje Zeeland gehoord? Nee, niet de provincie, maar een mooi dorpje in het noordoosten van Brabant. In de buurt van het Brabantse Uden woont de familie Stroeken op een melkveeboerderij. Geniet heerlijk van je vakantie tussen de koeien en kalfjes. Stap uit de bewoonde wereld en ervaar de rust van het bos en de weilanden.

Boer Peter neemt je graag mee naar de koeien en leert je alles over de melkveehouderij. Bij boerin Monique moet je zijn voor heerlijke ijslolly's van verse melk. Help mee met het melken van de koeien en het voeren van de kalfjes, maak een heerlijke wandeling door het naastgelegen bos of leef je uit met skelters, een stoere boomhut en de trampolines.

Voor een dag uit buiten de boerderij hoef je ook niet ver te gaan. Op een halfuurtje afstand ligt het Golfbad Oss en op tien minuten rijden liggen BillyBird Park Hemelrijk en Dierenpark Zie-Zoo.

FarmCamps: Op de Beemd in Zeeland leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

De binnenkant van een Barntent. Foto: FarmCamps
De binnenkant van een Barntent. Foto: FarmCamps
De buitenkant van een Farmtent. Foto: FarmCamps
De buitenkant van een Farmtent. Foto: FarmCamps