Actieve Uitjes Zeeland

Zeeland Actieve uitjes (8)

Gevonden in de buurt van Zeeland:

Kartbaan Uden

uden, Noord-Brabant (3.43km)  -  Kom sumoworstelen of lasergamen. Kartbaan Uden heeft zowel binnen als buiten gave attracties.

elke dag geopend 

Speelbos Docus de Das Avonturenpad

schaijk, Noord-Brabant (4.36km)  -  Ga op avontuur in Speelbos Docus de Das. Kom door middel van een hoorspel te weten wat er aan de hand is met dit bos en los het raadsel op!

elke dag geopend 

Vette fietstocht: trappen en burgers happen bij...

schaijk, Noord-Brabant (6.04km)  -  Pluk je eigen maaltijd tijdens een wildplukwandeling, pimp een vogelhuisje of volg een bourgondische fietstocht en sluit af met zelfgemaakte burgers. Uitstapjesspecialist heeft verschillende leuke groepsuitjes vol Brabantse gezelligheid!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 202 787 

Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy

kerkdriel, Gelderland (6.14km)  -  Beleef een avontuurlijk dagje uit op een flyboard! Trotseer het water tijdens een workshop in een van de drie locaties in Gelderland.

geopend op afspraak of bel +31(0)6 – 42663418 

4xM Workshops

mill, Noord-Brabant (6.59km)  -  Ontdek een breed aanbod aan sportieve activiteiten op basis van jouw specifieke behoeftes en wensen. Leer Freerunnen! Tijdens een workshop Freerunning ga je zo snel mogelijk van A naar B en trotseer je onderweg obstakels.

geopend op afspraak of bel 31(0)85 864 00 58 

Heerlijk spelen, avonturengolfen en lasergamen bij Hullie

uden, Noord-Brabant (6.94km)  -  Bij Hullie rennen, klimmen en springen kinderen in de binnenspeeltuin of racen ze buiten over de skelterbaan. Stap ook in de Hullie-trein of ga aan de slag in de knutselhoek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (7.7km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Circuit Park Berghem

berghem, Noord-Brabant (8.15km)  -  Karten is topsport! Dat is te ervaren op Circuit Park Berghem op een circuit van 1300 meter.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 1 november, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

UITagenda Zeeland actieve-uitjes