Gevonden in de buurt van Zeeland:

Kartbaan Uden

uden, Noord-Brabant (3.43km)  -  Kom sumoworstelen of lasergamen. Kartbaan Uden heeft zowel binnen als buiten gave attracties.

4xM Workshops

mill, Noord-Brabant (6.59km)  -  Ontdek een breed aanbod aan sportieve activiteiten op basis van jouw specifieke behoeftes en wensen. Leer Freerunnen! Tijdens een workshop Freerunning ga je zo snel mogelijk van A naar B en trotseer je onderweg obstakels.

De leukste ideeën voor een spetterend themafeest!

nistelrode, Noord-Brabant (7.4km)  -  Zin in een feestje heeft iedereen wel! Ontdek de bijzondere feestactiviteiten van Zinineenfeestje.nl en maak er een onvergetelijk feest van! Spannende buggytochten door het bos, of een groot après-ski feest, waar heb je zin in?

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (7.66km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (7.7km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Fietsverhuur De Mastworp

uden, Noord-Brabant (7.7km)  -  Cross door de omgeving van Uden op een gehuurde fiets van Fietsverhuur De Mastworp. Binnen no-time ben je in natuurgebied De Maashorst waar je prachtige routes hebt.

Bij Peerke

erp, Noord-Brabant (10.44km)  -  Ga op avontuur Bij Peerke. Binnen en buiten is er van alles te doen!

Strike Paintball

wanroij, Noord-Brabant (10.99km)  -  Het speelterrein van Strike Paintball verandert in een waar slagveld. Gemaskerde personen met verfguns tijgeren als volleerde soldaten het bos door.

Oorlogsmuseum Overloon

Oorlogsmuseum Overloon

korting + gratis consumptie Sta in Oorlogsmuseum Overloon stil bij de Tweede Wereldoorlog, het verzet, D-Day en de bevrijding. Het museum is al in 1946 letterlijk op het slagveld gebouwd. Ontdek alles over het ontstaan, het verloop en de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.