Museum Zeeland

Rondvaart met Hoogaars op het Veerse Meer

tijdelijke activiteit veere, Zeeland, Museum Veere  -  In september kunt u op woensdag en donderdag historisch Veere van binnen en van buiten ontdekken. Museum Veere organiseert in samenwerking de Stichting Behoud Hoogaars vaartochten op het Veerse Meer. Aan boord van een authentieke zeilschip!

geopend, woensdag 22 september 2021 t/m donderdag 30 september 2021 

Openstelling Museum Memorial 40-45 Kapelle

tijdelijke activiteit kapelle, Zeeland  -  Memorial 40-45 Kapelle vertelt de bijzondere geschiedenis over de periode 40-45. Zeer interessante collectie voor jong en oud.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 25 september 2021, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Workshop kinderen: Brief schrijven zoals van Loon

tijdelijke activiteit veere, Zeeland, Museum Veere  -  Op woensdag 27 oktober is er een workshop! We gaan brief schrijven zoals van Loon deed. Van Loon maakte prachtige brieven en maakte een waar kunstwerk van de enveloppen. Elke brief en envelop was een feestje door de humoristische tekeningen.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 27 oktober 2021, van 14:00 uur tot 16:00 uur 

Museum Het Bolwerk

arrangement IJZENDIJKE, ZEELAND - Museum Het Bolwerk toont hoe de bewoners van de Zeeuws-Vlaamse grensstreek zich in de loop der eeuwen verdedigden tegen vijandige aanvallen. Het verhaal begint bij het Romeinse castellum in Aardenburg en eindigt bij de bunkers van de Tweede Wereldoorlog. Het zwaartepunt van de collectie ligt op...

Win een Klompensafari over het Apeldoorns Kanaal voor vier tot zes personen

prijsvraag Trek de stoute klompen aan en kom klompvaren bij Vadesto Outdoor Adventure. Vaar een leuk parcours over het water in bootjes in de vorm van een reuzenklomp en geniet van een heerlijk Hollands dagje. Peddel rustig het water over of geniet in de schaduw van de overdekte neus van de klomp van een...

UITagenda Zeeland musea