1

Sandberghe




Vakantiepark Sandberghe

Vakantiepark Sandberghe is te vinden in de prachtige natuur van Noord-Brabant. Met natuurgebied de Maashorst om de hoek kun je hier heerlijk vertoeven. Overnacht in een Koningslodge, een Heydehuis of boomhut en beleef een bijzondere vakantie.

Faciliteiten

Het park heeft genoeg te bieden. Neem een plons in het buitenzwembad, of speel met de kleintjes in het peuterbad. Deze is iedere zomer van mei tot en met september geopend. Ook kun je voor een dagdeel de barrel sauna huren. Deze sauna is gemaakt van Red Cedar hout en kan opgestookt tot wel honderd graden. Voor lunch, borrel of diner kun je terecht bij De Bedafse Pier. Deze ligt direct naast het park en is van dinsdag tot en met zondag geopend.

In de omgeving

In de omgeving van vakantiepark Sandberghe is genoeg te doen. Struin door de duinen van Bedaf, verken natuurgebied de Maashorst of maak een fietstocht langs watervogels en Schotse Hooglanders. Huur fietsen bij Mastworp Fietsverhuur of klim en klauter erop los in Klimpark de Mastworp. Ook in de omgeving zit Dierenpark Zie-Zoo en Billy Birdpark Hemelrijk. Voor de kleintjes ligt Hullie Speelboerderij op loopafstand en de dierenliefhebbers beleven de dag van hun leven bij Alpacafarm Vorstenbosch of Kinderboerderij Groenhoeve. Genoeg te doen!

Sandberghe in Uden leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Sandberghe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.