SmaakLokaal




Bezoek het duurzame kindercafé SmaakLokaal!

Bij SmaakLokaal in Arnhem denken ze niet alleen aan de volwassenen, maar ook aan de kids. Het is een kindercafé én kleine indoorspeeltuin in één! Speciaal voor de kinderen vind je hier een apart gedeelte, waar ze veilig kunnen spelen, kleuren en lezen. Ja, veilig, want de speelhoek is afgeschermd. Hierdoor kun jij als ouder of oppas ongestoord genieten van wat eten en drinken in het café met eventueel gezelschap. Zodra de kinderen vervolgens trek of dorst krijgen, sluiten ze zo binnen no time aan bij het ontbijt of de lunch. Speciaal voor hen is er ook een menu met bijvoorbeeld een kindercappuccino. Wacht, hè? Geen zorgen, het bevat geen cafeïne. De kindercappuccino is gewoon een warme chocolademelk met melkschuim. Yummie! Daarbij kunnen ze verder kiezen voor bijvoorbeeld een tosti, taartje of gezonde fruitbowl.

Kom je een keer op woensdag? Zorg dan dat je er om elf uur 's ochtends bent. Op dat tijdstip schuift oma Moniek aan om de kids voor te lezen. Het kindercafé beschikt trouwens ook over een terras, waar je op warme dagen ook lekker kan zitten. En wordt het écht heel warm boven de 25 graden? Dan staat er zelfs een zwembadje klaar. Leuk, hè?

Kindercafé special

Overigens kun je ook samen met kinderen spelen. Zo vind je in het kindercafé ook diverse spellen voor het hele gezin, die je gewoon aan tafel kunt spelen. Daarnaast pakken ze elke laatste zondag van de maand uit met een zogenoemd kindercafé special. Leuk voor het hele gezin, maar vooral voor kinderen natuurlijk. Zij kunnen dan namelijk meedoen aan een creatieve workshop. Oeh!

SmaakLokaal in Arnhem leent zich ook goed voor een familiedag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 smaaklokaal arnhem

SmaakLokaal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.