Attractiepark Drouwenerzand
Attractiepark Drouwenerzand: voordelig plezier!

Voor weinig geld een compleet dagje uit met het gezin? Bij Drouwenerzand Attractiepark in Drenthe is voorbij de toegangspoorten al het eten en drinken helemaal gratis! Vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs. Kom onbeperkt genieten zonder dat je steeds je portemonnee hoeft te trekken en doe een dagje Drouwenerzand Attractiepark!

Drouwenerzand Attractiepark

Attracties voor het hele gezin

In het park is er voor jong en oud ontzettend veel te doen. Er is een indoor apenkooi, Piratenboot, Para-Jump (deze gaat over de kop!), een Waterplein, een Oldtimerbaan en nog veel meer. De supersnelle attractie XLR8 gaat binnen één seconde van 0 naar 65 kilometer per uur. Voor lefgozers is er ook de attractie Freak Out, die je al draaiend meeneemt de hoogte in, van voor naar achteren. En dit is nog lang niet alles. Bekijk alle attracties op de website van Drouwenerzand! De attracties zijn speciaal gericht op basisschoolkinderen en kinderen die net iets ouder zijn.

Blijven slapen

Leuk: als één dag niet genoeg is, kun je ook blijven slapen bij Drouwenerzand. Het bijbehorende vakantiepark heeft een boomhut, glamping, lodges in de stijl van een kasteel en een saloon, verschillende vakantiehuizen en kampeerplaatsen én een hotel. Genoeg plek dus! Vrijwel alle accommodaties zijn inclusief entree tot het Attractiepark.

Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.drouwenerzand.nl

Volop pret voor het hele gezin. Foto: Drouwenerzand.
Volop pret voor het hele gezin. Foto: Drouwenerzand.
Voel de spanning in de XLR8. Foto: Drouwenerzand.
Voel de spanning in de XLR8. Foto: Drouwenerzand.
Geniet samen van attracties. Foto: Drouwenerzand.
Geniet samen van attracties. Foto: Drouwenerzand.
Een duizelingwekkend ritje. Foto: Drouwenerzand.
Een duizelingwekkend ritje. Foto: Drouwenerzand.