Duik in de geschiedenis van Delfts blauw aardewerk

Het is de enige overgebleven aardewerkfabriek uit de 17e eeuw: de Koninklijke Porceleyne Fles in Delft. Hier beschilderen de meester-schilders het alom bekende Delfts blauwe porselein nog volledig met de hand. Beleef dit authentieke productieproces van dichtbij in de Royal Delft Experience en sta met je neus boven op dit wonderschone keramiek.

Bezoek www.royaldelft.com »

Royal Delft Experience

Ga mee op reis door het heden, verleden en de toekomst van het eeuwenoude aardewerk in de Royal Delft Experience. Leer de indrukwekkende geschiedenis van Royal Delft kennen en loop stap voor stap het productieproces na. Door middel van de audiotour word je geïnformeerd over alle Delfts blauwe weetjes. Ook de andere iconen van de stad Delft komen uitgebreid aan bod; denk aan Johannes Vermeer en de Koninklijke Familie.

Geniet van een royale high tea

Combineer de reis door de tijd met een Delfts Blauwe High Tea bij Royal Delft en geniet met zicht op de mooie binnentuin van heerlijke hapjes. Uiteraard worden deze geserveerd op Delfts Blauw servies. Eet smakelijk!

Geniet van een high tea bij Royal Delft

Beleef de schilderkunst

Tijdens een tour door het museum en de fabriek is een inspirerende schilderdemonstratie te zien. En vergeet niet de showroom te bezoeken met de complete collectie klassiek en modern aardewerk. Wie wil kan een op maat gemaakt bezoek samenstellen met bijvoorbeeld een rondleiding.

Duik in de geschiedenis van Delfts blauw aardewerk in Delft leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.royaldelft.com »

Bewonder de hele collectie in de showroom.

De beroemde Nachtwacht in Delfts Blauw.

Bewonder de hele collectie in de showroom.

Bewonder de hele collectie in de showroom.

Bewonder de hele collectie in de showroom.

Meekijken tijdens het beschilderen.

Bewonder de hele collectie in de showroom.

Bijzondere collectie.