1

ReeHorst: congrescentrum, hotel en theater
ReeHorst

In Ede, midden op de Veluwe, ligt de ReeHorst. Het centrum ligt op loopafstand van station Ede-Wageningen. Zoek je een congreslocatie midden in het land, dan is de ReeHorst de aangewezen plaats. Met 39 zalen tot je beschikking, waaronder een theaterzaal, is er ruimte zat voor een (meerdaags) congres. ReeHorst is tevens een hotel met 88 kamers, met stijlvolle kamers voor een zakelijke overnachting. Maar ook voor een bruiloft is ReeHorst toegerust, met keuze uit diverse romantische bruidssuites! Tot slot: theater ReeHorst. Hier staan wekelijks landelijk bekende artiesten op de planken.

De organisatie van grote evenementen en vergaderingen wordt volledig uit handen genomen. Bij ReeHorst hoort het Live Cooking Restaurant Valentino en een sfeervolle brasserie. Uiteraard zijn ook toeristen van harte welkom in ReeHorst. Het is een prima uitvalsbasis voor een weekendje Veluwe.

ReeHorst in Ede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct