1

HappyNes Vakantiewoningen


-advertentiepositie-Luxe wellness-woningen op Ameland

Een vakantie op Ameland wordt pas echt compleet met een huisje van HappyNes. Vanuit je bed lig je zo in het water. De sfeervolle huizen bevinden zich op nog geen anderhalve kilometer van het strand en de duinen.

De huizen liggen in het karakteristieke plaatsje Nes. 's Ochtends kun je daar lekkere warme broodjes halen bij de bakker voor een uitgebreid ontbijt. 's Avonds is Nes de plek voor een hapje en een drankje.

Activiteiten

Kinderen vervelen zich geen minuut tijdens een vakantie in een huisje van HappyNes. Als ze niet genieten van de zee, scheuren ze rond op een skelter, step of ligfiets. Deze zijn gratis te gebruiken op het erf. Ook knuffelen met de konijnen op de kinderboerderij is een leuke activiteit voor kinderen. Het speelgedeelte ligt centraal in het midden van het erf. Kinderen ontmoeten elkaar daardoor snel. Dat betekent rust voor de ouders!

Happynes Ameland

Huizen

De huizen van HappyNes zijn helemaal in de Amelandse stijl met een bedstee en een gezellige sfeerhaard. Bijzonder zijn de wellness-woningen met zonnebank, sauna, whirlpool. Ook zijn er unieke schuurwoningen die apart te huur zijn voor zes personen, maar ook samen. Via een tussendeur kom je in het andere huis terecht. Er zijn maximaal vier naast elkaar gelegen huizen te huur, die samen geschikt zijn voor 27 personen. En ooit geslapen in een hooiberg? De nieuwe hooibergstudio's maken slapen in een hooiberg comfortabel. Ook niet te vergeten: elk huis van HappyNes heeft boxspringbedden.

Een paar dagen ontspannen in een huisje van HappyNes betekent rust, ruimte en natuur. Geniet van een zalige nachtrust en waai lekker uit op het Amelandse strand. Fijne vakantie!

HappyNes Vakantiewoningen in Nes leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.happynes.nl

HappyNes Vakantiewoningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.