Vakantiehuisjes Ameland


-advertentiepositie-Vakantiehuisjes op Ameland, nabij het strand

Geniet optimaal van de schoonheid en de rust op waddeneiland Ameland in een vakantiehuis van Metz Verhuur & Beheer. Met tientallen verschillende soorten accommodaties zit er voor iedereen een gewenste locatie bij. Wat dacht je van het intieme duinhuisje 'Fokke' met een heerlijk weids uitzicht over de typische natuur van het waddengebied? Een grotere groep geniet ongetwijfeld van de luxe van de ronde 'Braamhorst', een vakantiewoning dat eigenlijk de naam residentie verdient. Dit is slechts een greep uit de vakantieaccommodaties van Metz. Ontdek nog veel meer leuke huisjes met ieder een heel eigen karakter!

Logeer in de mooiste vakantiehuizen op Ameland!

Uitzonderlijk luxe huisjes

Dompel je onder in heerlijke luxe van vakantiehuisjes als de Kwikstaart. De landelijke duinvilla staat op 1200m2 eigen grond en grenst aan het natuurgebied de Kemphaansduin en het Klippad wat naar zee leidt. Hier vind je echte luxe, rust en comfort. De luxe open keuken beschikt over een open haard, de authentieke Amelander deurtjes geven toegang tot de badkamer ensuites en het huis beschikt over een eigen wellness-ruimte met sauna en stortdouche. Het vrije uitzicht over de duinen tot aan de zee is zelfs op Ameland uitzonderlijk.

Ontdek de Waddendiamant Ameland

De heerlijke huisjes van Metz Verhuur & Beheer staan op waddeneiland Ameland. De dorpjes hier zijn een kleurrijke smeltkroes van eilandgasten en bewoners. Duik de knusse eettentjes in voor een trendy diner, wandel over het uitgestrekte strand en verken de vele winkeltjes op het eiland. Het bijzondere karakter van huisjes uit de 17e en de 18e eeuw bepalen nog steeds het straatbeeld. Op deze weggetjes liepen vroeger de stoere commandeurs en de kapiteins van de walvisvaart, die duidelijk hun stempel hebben achtergelaten en er een bijzonder boeiend eiland van hebben gemaakt.

Vakantiehuisjes Ameland in Ameland leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.naarameland.com

Vakantiehuisjes Ameland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.