Speel in het speelpark, maak je eigen kaars of ga vissen in de visvijvers

Verscholen op de uitgestrekte Veluwe en aan mooie fietsroutes, ligt Gezinspark 't Smallert. Een waar speelparadijs voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Maak je eigen kaars

De bontgekleurde glijbanen reiken tot hoog in de lucht en de kinderen spelen naar hartenlust in het speelpark van 't Smallert. Vooral de grote glijbanen, de pannakooi en de ondiepe speelvijver zijn erg populair. Ook de forellenkwekerij trekt veel bekijks. Tijdens de rondleiding strooit de gids een handje voer in het water en zie eens hoe de vissen in de rondte spetteren! Lukt het om een vis te vangen met blote handen? Klaar met spelen, kom dan zelf kaarsen maken met allerlei vormen en kleuren in de bijbehorende Kaarsenmakerij.

Lekker dagje vissen

Geniet van de zon en de rustgevende waterkant en kom vissen in één van de drie forellenvisvijvers van 't Smallert. De vijvers zitten vol met zelfgekweekte forellen. Alles wat gevangen wordt, mag meteen mee naar huis. Naast de vijver staat een slachttafel waar de gevangen vis meteen geslacht kan worden, of lever de vis in om ze te laten roken in houtgestookte rooktonnen. Neem zelf een hengel mee van huis of huur alle visbenodigdheden gewoon op het park. De zelfgekweekte vis van 't Smallert is bekroond met het keurmerk 'Erkend Veluws Streekproduct'.

Familiedag of bedrijfsuitjes

Vier een heerlijk ongedwongen bedrijfsfeest, familiereünie of verjaardag bij Gezinspark 't Smallert. Naast de uitgebreide speeltuin, de visvijvers en de kaarsenmakerij staat er ook een mooi restaurant met terras op het terrein. Volg samen met het feestgezelschap een workshop kaarsen maken, volg een rondleiding langs de forellenvijvers en geniet van een heerlijke barbecue of een uitgebreid buffet.

Speel in het speelpark, maak je eigen kaars of ga vissen in de visvijvers in Emst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 6,50 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert

Kom gezellig vissen! Foto: Gezinspark 't Smallert

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert

In het speelpark is veel te doen. Foto: Gezinspark 't Smallert

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert

Forellen gevangen? Laat ze roken in een rookton. Foto: Gezinspark 't Smallert