Riga Ranch - GESLOTEN

Riga Ranch - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. De Riga Ranch is niet zomaar een boerderij. In plaats van koeien om te melken, staan hier haflingerpaarden in de stal. Want paardenmelk is heel gezond! Bovendien kan er veel van worden gemaakt.

Zo wordt er op de Riga Ranch van paardenmelk heerlijke chocolade gemaakt. Kom eens kijken bij het melken en volg een workshop of speel een potje boerenklompengolf. Genoeg te doen op de Riga Ranch!

Chocoladeworkshops

Kijk een gegeven paard niet in de bek, maar maak wel bonbons van de paardenmelk! Dat paardenmelk en chocolade prima samen gaan, dat bewijst de Riga Ranch. Hier maken ze de lekkerste chocoladebonbons van paardenmelk. Kom eens kijken bij het melken en proef een lekker chocolaatje. Of maak ze zelf tijdens een workshops truffels of bonbons maken. Ook cupcakes maken is mogelijk. Of smikkelen van een zelfgemaakte high tea!

Paardenmelkerij Riga Ranch

Kinderfeestjes

Voor kleine paardenvriendjes is een verjaardagsfeestje op de Riga Ranch een dag om nooit te vergeten. Eerst begint de zoektocht naar de verstopte cadeaus en dan is het tijd voor het echte werk. De paarden willen graag vers stro! De kinderen vermaken zich ondertussen uitstekend in de hooiberg. En dan als klap op de vuurpijl nog een rondje rijden op de pony. Een kinderfeestje is inclusief limonade, cake en een ijsje. Eventueel uit te breiden met patat, broodjes knakworst of een kleine workshop in Chocoland.

Bij de Riga Ranch kan ook paardenmelk worden gekocht in verschillende kuren.

Riga Ranch - GESLOTEN in Nieuwveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Riga Ranch - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.